ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΝΗΛΙΚΑ “ΚΛΕΜΜΕΝΑ” (;) ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΡΟΜΑ! ΣΟΚ! ΤΟ ΤΕΣΤ DNA ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΠΑΡΤΗΣ “ΕΔΕΙΞΕ” ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑ Ή ΑΡΠΑΓΗ! MEΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥΣ- ΡΟΜΑ “ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝ” ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Astynomia

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες έχουν προσαχθεί στην Αστυνομία δύο οικογένειες Ρομά για εξακρίβωση υιοθεσίας παιδιών. Οι δύο οικογένειες ελέγχονται για δύο παιδία, ένα αγοράκι και κοριτσάκι.Συγκεκριμένα, η μία οικογένεια αποτελείται από τους δύο γονείς, 3 κορίτσια κι ένα αγόρι. Αμφιβολίες υπάρχουν για το αγόρι. Η δεύτερη οικογένεια, ένα ζευγάρι κι ένα κορίτσι δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες υποψίες αφού στην οικογένεια δεν υπάρχουν άλλα παιδιά και το κοριτσάκι έχει χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν με τους γονείς.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα εξετάσεων DNA δείχνουν ότι οι Ρομά δεν είναι οι βιολογικοί γονείς των δύο παιδιών. Μάλιστα φαίνεται ότι το αγοράκι έχει εμφανείς διαφορές από τους φερόμενους ως γονείς.

Προηγούμενη ενημέρωση: 11:08
Μεγάλη κινητοποίηση επικρατεί από χθες το απόγευμα στην Ασφάλεια Σπάρτης σχετικά με  πληροφορίες που κάνουν λόγο για εντοπισμό ανήλικων παιδιών στον καταυλισμό Ρομά.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες που σχετίζονται με αναφορές τοπικών μέσων αλλά και πληροφόρηση του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, διερευνάται εμπλοκή Ρομά σχετικά με δυο ή τρία παιδιά που φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί από οικογένειες και να βρίσκονται στους καταυλισμούς της ευρύτερης περιοχής.
Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Ενδέχεται να υπάρχει και DNA στα χέρια των αρχών.
Όπως μεταδίδει το notospress, μία υπόθεση που αναμένεται να συγκλονίσει την τοπική κοινωνία έρχεται στο φώς της δημοσιότητας. Στη Σπάρτη και συγκεκριμένα στο χωριό Τραπεζοντή η Αστυνομία εντόπισε οικογένειες Ρομά, ύποπτες για παράνομη υιοθεσία και όχι μόνον.
Σύμφωνα με πληροφορίες του notospress.gr πρόκειται για δύο οικογένειες που εδώ και δύο ημέρες βρίσκονται υπο περιορισμό έως ότου ληφθούν οι απαντήσεις σε εξετάσεις DNA στις οποίες έχουν υποβληθεί.
Συγκεκριμένα, η μία οικογένεια αποτελείται από τους δύο γονείς, 3 κορίτσια κι ένα αγόρι. Αμφιβολίες υπάρχουν για το αγόρι. Η δεύτερη οικογένεια, ένα ζευγάρι κι ένα κορίτσι δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες υποψίες αφού στην οικογένεια δεν υπάρχουν άλλα παιδιά και το κοριτσάκι έχει χαρακτηριστικά που δεν ταιριάζουν με τους γονείς.
Η Αστυνομία εν τω μεταξύ ερευνά κάθε στοιχείο και δεδομένο προκειμένου να καταλήξει σε αποδείξεις που θα συμπεριληφθούν στην δικογραφία.
Προφανώς αν υπήρχαν έγγραφα νόμιμης υιοθεσίας θα το γνώριζε η Αστυνομία. Πρόκειται λοιπόν για υπόθεση είτε παράνομης υιοθεσίας ενός ή δύο παιδιών είτε ακόμα και ανεξήγητης, προς το παρόν, υιοθεσίας τουλάχιστον ενός από τα δύο παιδιά.
Οι δύο οικογένειες κατοικούν στους καταυλισμούς της Τραπεζοντής και οι γονείς είναι ανεπάγγελτοι. Σήμερα το πρωί αναμένονται οι απαντήσεις στο test DNA.
Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, πάνω από 7ο Ρομά πολιορκούν το αστυνομικό μέγαρο της Σπάρτης για να πληροφορηθούν τι συμβαίνει σε μια μεγάλη κοινότητα που υπό την ευθύνη πολιτικών και αστυνομικών αρχών αλλά και τοπικών παραγόντων έχει γιγαντωθεί στο Νομό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του