ΔΙΚΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΔΗΛΩΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, EΞΑΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ TV O ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ – ΤΟ “ΦΡΟΥΤΟ”-ΠΡΩΗΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΗΣ TZOYΛΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΡΙΣΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ “Ε” ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!-NTOKOYMENTA

tzoulia-kolos-fourthiotis

Tην Παρασκευή στις 8 Μαιου ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας Αλεξανδράτου, “φρούτο” της ΤV και “εγκέφαλος” στην υπόθεση με τον γιο του Ζαγορίτη στο Πολεμικό Μουστείο, δικαζόταν για ΑΠΑΤΗ.
Τι είδους απάτη κατηγορείται ότι διέπραξε ο κύριος Μένιος Φουρθιώτης; Το “Makeleio.gr” ερευνά την υπόθεση και σε λίγες ώρες θα αποκαλύψουμε περισσότερα στοιχεία. Απάτη που είχε σχέση με την παλιά του “αγάπη”, Τζούλια”; Κάποια επαγγελματική ενασχόληση του παρελθόντος με πόρτες ασφαλείας; Κάτι άλλο πιο σοβαρό;

dikastirio-fourthiotis
Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό!
Ο γενικός διευθυντής του “Ε”(φανταστείτε που κατάντησε η τηλεόραση), δεν παρουσιάστηκε στο δικαστήριο γιατί δήλωσε ασθένεια! Την επόμενη μέρα όμως  Σαββατο στις 9 Μαιου, ο κύριος Μένιος Φουρθιώτης παρουσίασε κανονικά την εκπομπή του “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ”.
Τι είδους ασθένεια είχε ο πρώην μάνατζερ της Τζούλιας και δεν μπορούσε να παρασταθεί στη δίκη του;  Εμείς ρωτάμε! Ανίατη μήπως; Κάποιο κρυολόγημα; Στομαχάκι;  Αιμορροΐδες; Υψηλό πυρετό;
Σε περίπτωση που ανάρρωσε μέσα σε 24 ώρες , αφού παρουσίασε κανονικά την εκπομπή του την επόμενη μέρα , τότε θα πρέπει να αναζητηθεί το χαρτί που έδωσε στο δικαστήριο. Αυτό είναι το μόνο εύκολο.
Οι δικαστές κατ’ έθος, δεν δέχονται από ιδιωτικό νοσοκομείο χαρτί ασθενείας  απ όσο γνωρίζουμε! Από ποιο δημόσιο νοσοκομείο και ποιος γιατρός το υπέγραψε; Κι αυτό το ψάχνουμε και θα το βρούμε.
Θα βρει το μπελά του και ο γιατρός εαν η ασθένεια του κυρίου δεν είναι…ανίατη και είναι σχετικά προβλέψιμη ώστε να εξαπατηθεί το δικαστήριο, εαν υπήρξε ανάλογη πρόθεση!
Καλούμε την Εισαγγελία Πρωτοδικών να ερευνήσει την υπόθεση – αν έχει εξαπατηθεί το δικαστήριο- και να κληθεί να καταθέσει ο κύριος Μένιος Φουρθιώτης για το είδος της ασθένειας, όπως βέβαια και ο ιατρός που υπέγραψε το ασθενιόχαρτο. Επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση απόδειξης ή ακόμα και ένδειξης παραποιημένου πιστοποιητικού, οι ποινές είναι βαρύτατες από τον Ποινικό Κώδικα.
Εκτός κι αν πρόκειται για σύμπτωση. Την Παρασκευή να δηλώνεις άρρωστος και το Σάββατο το πρωί να κάνεις εκπομπή στο ραδιόφωνο και το μεσημέρι εκπομπή στην Τ.β. Κρίμα αλλά τα δικαστήρια θα πρέπει να προσέχουν πιο πολύ τα χαρτιά ασθένειας. Ειδικά όταν οι κατηγορίες είναι σοβαρές και τα πρόσωπα εκφέρουν δημόσιο λόγο. Έστω και μέσα στη χλωρίνη.
 Δείτε την εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ στις 9/5/15
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του