ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΛΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΦΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ! “ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ”-ΤΗΝ ΕΠΑΥΣΑΝ!!!

athanasopoulou2

Μεγάλο θέμα έγινε στο χώρο του διαδικτύου και στα έδρανα της Βουλής
Σφόδρα αντίθετοι στην πρόταση της κυβέρνησης για την τοποθέτηση της κας Φωτεινής Αθανασοπούλου στην θέση της αντιπροέδρου του ΕΦΕΤ είναι βουλευτές από την αντιπολίτευση αφού όπως καταγγέλουν οι απόψεις της όπως δημοσιεύονται στον τύπο ή στο facebook είναι περίεργες.Οι βουλευτές από το Ποτάμι, Σπύρος Δανέλλης και Γιώργος Αμυράς και από το ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Δριβελέγκας και Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ζήτησαν από τον Αρμόδιο Υπουργό Ευάγγελο Αποστόλου να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσαν η κα Αθανασοπούλου με τα άρθρα της προκαλεί σοβαρά ερωτήματα για τις θέσεις της.
Μερικές από αυτές:
- «μας δολοφονούν από τον ουρανό! Ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσετε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!» γράφει και παραπέμπει τους «ακολούθους» της στο facebook
- «και όμως… εδώ και δύο μήνες που άλλαξαν οι καταστάσεις (σ.σ. εννοεί την άνοδο στην εξουσία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), δεν παρατηρούνται ψεκασμοί… για προσέξτε το…»
- «Σας χρειαζόμαστε εδώ………» έγραψε στoν λογαριασμό της στο facebook αναφερόμενη στον πρωθυπουργό της Ταϋλάνδης ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα που ανήρτησε φέρεται να είπε «θα εκτελούνται οι δημοσιογράφοι που δεν λένε την αλήθεια»
- «Αν τα ζώα πίστευαν στο Θεό, ο διάβολος θα έμοιαζε με τον άνθρωπο»!
Πάντως, ιδιαίτερο «ενδιαφέρον» έχει και το άρθρο – έκθεση της κυρίας Αθανασοπούλου για την «Νέα Τάξη πραγμάτων» αγαπημένο θέμα των υποστηρικτών των ψεκασμών: «Έχουν πάρει εντολές «άνωθεν» (βλέπε Σιωνισμός) για να σταματήσουν κάθε εθνικιστικό κίνημα που απειλεί την παγκοσμιοποίηση και τα σχέδια της Νέας Τάξης;
“Αλήθεια…Δεν ξέρουν ότι όσο περισσότερο χτυπάς κάτι, τόσο αυτό γιγαντώνεται;
Δεν ξέρουν ότι ο εθνικισμός (που σημαίνει «η άποψη που ενθαρρύνει την έκφραση και την καλλιέργεια της εθνικής συνείδησης, η αφοσίωση των ατόμων στο έθνος στο οποίο ανήκουν, χωρίς καμιά διάθεση υποτίμησης ή περιφρόνησης άλλου έθνους, εθνισμός, πατριωτισμός».-ΛΕΞΙΚΟ Μανόλη Τριανταφυλλίδη) που τον έχουν καταντήσει βρισιά στις μέρες μας, μετατρέπεται σιγά σιγά σε τσουνάμι σε όλη την Ευρώπη διότι όλοι λαοί αισθάνονται ότι απειλείται η ταυτότητά τους, η πατρίδα τους, ο Θεός τους;
Αυτοί, τα υπαλληλάκια της Νέας Τάξης, αυτοί έχουν αναλάβει τον ρόλο να σπέρνουν το μίσος ανάμεσά μας , να μας διαιρούν για να μας κρατούν καλά χειραγωγούμενους.
Αυτοί, οι Ελληνόφωνες προδότες, οι εκπρόσωποι του «Δημοκρατικού τόξου» θεωρούν την πατρίδα «μαγαζί δικό τους» και το πωλούν όσο όσο σε οικονομικό και εθνικό επίπεδο.
Αυτοί που σκίζονται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν δίνουν δεκάρα ούτε για τους συμπατριώτες τους ούτε για τους αλλοδαπούς. Θεό έχουν μόνο το χρήμα και σκοπό της ζωής τους τα αξιώματα, και γι αυτά… πουλούν «και την μάνα τους».
Δεν ξέρω αν οι χρυσαυγίτες είναι αληθινοί πατριώτες ή φασίστες, κρυφοναζιστές, κρυφοπαγανιστές ή οτιδήποτε άλλο. Αυτό θα το δείξει η ιστορία.
Αυτό που ξέρω είναι ότι ζω σε μια ύπουλη, μασκαρεμένη, φαρισαϊκή, κάλπικη Δημοκρατία. Δεν είναι πολίτευμα αυτό, είναι ένα επικίνδυνο καθεστώς που τα ηνία του κατέχουν μια χούφτα διεφθαρμένοι ολιγάρχες, ταγμένοι να υπηρετήσουν τις διεστραμμένες επιταγές της Νέας Τάξης, χωρίς έλεος, χωρίς δισταγμό, κι ας αφανίσουν ένα ολόκληρο έθνος».
Τελικά, η κα Αθανασοπούλου απέσυρε μόνη της την υποψηφιότητά της λέγοντας ότι ενώ έχει ένα από τα καλύτερα βιογραφικά στον τομέα της δεν πίστευε ποτέ ότι θα κριθεί για όσα γράφει και πιστεύει στα social media

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του