ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ “ΤΕΝΝΙΣ”-ΠΕΤΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ! ΣΗΜΕΡΑ Η ΤΡΙΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ! ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ή ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ; (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ MAKELEIO.GR)

diki

Για τρίτη φορά συνεδριάζει σήμερα το Τριμμελές Εφετείο Κακουργήματων… όμως όπως όλα δείχνουν ούτε σήμερα πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη.
Αλλαγή έδρας λόγω ακαταλληλότητας, αλλαγή τοποθεσίας (;) λόγω σχολείων και εξετάσεων… (;) ΕΝ αναμονή εξελίξεων για το τι πρόκειται να γίνει….

gfdghdfddgffgdfgkanelliknaelifsfrtyertsdfgdfgggggssdggggggggggggg
Δίχως να παρίσταται η ηγετική ομάδα της Χρυσής Αυγής, που θα εκπροσωπηθούν όπως και στο παρελθόν από τους συνηγόρους τους, θα ξεκινήσει -όπως όλα δείχνουν- και σήμερα η δίκη για την Χρυσή Αυγή. Με ζητήματα που δεν έχουν να κάνουν με την ουσία της υπόθεσης αναμένεται να ξεκινήσει και σήμερα η δίκη, αφού τα “ανοιχτά μέτωπα”, για τα οποία θα πρέπει να αποφανθεί η έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είναι αρκετά.
Βασικότερο των ζητημάτων δεν είναι άλλο από τον τόπο διεξαγωγής της δίκης, δηλαδή η καταλληλότητα ή μη της ειδικά διαμορφωμένης αίθουσας των γυναικείων φυλακών, καθώς οι πληρεξούσιοι δικηγόροι που επιθυμούν να παρασταθούν ως πολιτικοί ενάγοντες τοποθετούνται κάθε φορά για το συγκεκριμένο θέμα.
Άλλωστε, ήδη από χθες υπάρχει και νέα εξέλιξη, μετά τη συνάντηση που είχαν τοπικοί φορείς του Κορυδαλλού, δικηγόροι και βουλευτές με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νικ. Παρασκευόπουλο. Ο τελευταίος μάλιστα, προχώρησε σε δήλωση, η οποία θα υποβληθεί εγγράφως στην πρόεδρο του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, σύμφωνα με πληροφορίες και πηγές από το ρεπορτάζ.
Σε αυτή αναφέρεται πως έχει ήδη δρομολογηθεί η κατασκευή νέας αίθουσας, που θα είναι έτοιμη στις αρχές του Σεπτέμβρη 2015. Πρόσθεσε δε ο Νικ. Παρασκευόπουλος ότι “εφόσον η διευθύνουσα τη δίκη ζητά άλλη αίθουσα, είμαι έτοιμος να φροντίσω για τη σχετική μετάθεση, καθώς και για οποιαδήποτε άλλη εφικτή λύση στο μεσοδιάστημα”.
Δεύτερο ζήτημα που πρόκειται να εξετάσει το δικαστήριο, είναι η νομιμοποίηση των δικηγόρων της πολιτική αγωγής. Όπως είναι αναμενόμενο, οι υπεραπιστές των 69 συνολικά κατηγορούμενων, αναμένεται να υποβάλλουν ενστάσεις επί του ζητήματος.
Τον τελικό λογο και για αυτό το ζήτημα πάντως, θα έχει το δικαστήριο, το οποίο θα αποφανθεί επί του ζητήματος όταν θα ολοκληρωθούν οι σχετικές αγορεύσεις των δικηγόρων και των δύο πλευρών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του