Διώξεις κατά Τρέμη, Χούκλη, Πορτοσάλτε, Καψή και άλλων 4 για την προπαγάνδα στα κανάλια



Μετά από μια μακρά και δύσκολη συνεδρίαση, το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της ΕΣΗΕΑ, άσκησε πειθαρχική δίωξη για την παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας να μεταδώσουν το Σάββατο πριν το δημοψήφισμα εκπομπή πολιτικού περιεχομένου με κίνδυνο να επηρεάσουν, στους Σταμάτη Μαλέλη, Νίκο Κονιτόπουλο (αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ), Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου. Άσκησε επίσης πειθαρχική δίωξη στην Μαρία Σαράφογλου, Μανώλη Καψή, Όλγα Τρέμη και Μαρία Χούκλη για τον τρόπο δημοσιογραφικής κάλυψης της περιόδου πριν από το δημοψήφισμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ θα συνεδριάσει και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή και Τρίτη ώστε να εξετάσει τις καταγγελίες που υπάρχουν και για άλλους δημοσιογράφους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του