ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΠΕΡΙΠΟΥ 50 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ CDU/CSU ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ''ΟΧΙ'' ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Τους 50 ενδέχεται να φθάσουν οι βουλευτές των Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών (CDU/CSU) οι οποίοι ...
θα καταψηφίσουν το αίτημα της γερμανικής κυβέρνησης για εξουσιοδότηση στις διαπραγματεύσεις για τρίτο πακέτο βοήθειας για την Ελλάδα, σύμφωνα με πηγές τις οποίες επικαλείται η "Bild".


Σήμερα η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις δέκα βουλευτών οι οποίοι προαναγγέλλουν ότι θα ψηφίσουν «όχι» στην ψηφοφορία η οποία θα πραγματοποιηθεί, κατά πάσα πιθανότητα, την Παρασκευή. Επισημαίνεται ότι για την επιμήκυνση του δεύτερου προγράμματος στήριξης αρνητικά είχαν ψηφίσει τον Φεβρουάριο 29 μέλη της Κ.Ο. της CDU/CSU και τρεις βουλευτές της Αριστεράς.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του