AΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ: ΠΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΠΕΙΤΕ “ΟΧΙ” ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΟΙ ΜΙΣΘΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ! (ΒΙΝΤΕΟ)

diaggelma

Το “όχι” δεν σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη, αλλά επιστροφή στις αξίες της Ευρώπης τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός σε νέο του μήνυμα προς τον ελληνικό λαό.
Την Κυριακή επιλέγουμε αν θα αποδεχθουμε τη συμφωνία ή αν θα διεκδικήσουμε άμεσα μια βιώσιμη λύση, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι σταθερή επιδίωξη της κυβέρνησης είναι η συμφωνία με όρους όμως βιωσιμότητας και προοπτικής .«Είναι απαράδεκτο σε μια Ευρώπη της αλληλεγγύης να κλείνουν τις τράπεζες, ακριβώς επειδή η κυβέρνηση αποφασίζει να δώσει λόγο στο λαό» σημείωσε ο προωθυπουργός ενώ απευθυνόμενος προς τους συνταξιούχους ανέφερε:

«Για να προστατεύσουμε τις δικές σας συντάξεις δίνουμε τη μάχη τόσους μήνες. Για το δικαίωμά σας σε μια αξιοπρεπή σύνταξη». «Η (δύσκολη) κατάσταση είναι πρόσκαιρη – Οι καταθέσεις όσων επέλεξαν να μη βγάλουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό δεν θα χαθούν στο βωμό των εκβιασμών» επισήμανε και κάλεσε τους πολίτες «να ανοίξουν μια λαμπρή σελίδα δημοκρατίας και μια βέβαιη ελπίδα για μια καλύτερη συμφωνία».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του