ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – “ΠΑΡΑΙΤΟΥΜAI ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΜΕ!”

ANEL

Άρχισαν τα όργανα…“Η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για στήριξη της πανάθλιας συμφωνίας εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού με βρίσκει κάθετα αντίθετο.
Όσοι πολίτες ψήφισαν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 και όσοι εξ αυτών με στήριξαν με την ψήφο τους στην Α Αθηνών, είναι βέβαιο ότι ψήφισαν με μοναδικό γνώμονα το Εθνικό Συμφέρον και την Αξιοπρέπεια της πατρίδας μας και του Ελληνικού Λαού.Δυστυχώς όμως και οι δύο αυτές αρχές καταπατήθηκαν βάναυσα σήμερα.Σε ότι με αφορά, σας δηλώνω ότι αδυνατώ να συμπράξω με οποιονδήποτε τρόπο στην οριστική εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και στην πλήρη υποταγή της πατρίδας μας, όπως επιχειρούν οι διεθνείς τοκογλύφοι με την σύμπραξη των εδώ υπαλλήλων τους και πιστεύω ότι η καθ οιονδήποτε τρόπο και από οποιονδήποτε στήριξη της ανέντιμης, μη δίκαιης και αναμφίβολα μη βιώσιμης λύσης, οδηγεί την χώρα μας στην υποδούλωση και τον λαό μας στην οριστική καταστροφή.

Για τους λόγους αυτούς υποβάλω σήμερα την παραίτησή μου από το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ευχαριστώ θερμά όσους με στήριξαν
Ο αγώνας συνεχίζεται και ο Ελληνικός Λαός δεν υποτάσσεται.”
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
NTINOS

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του