«Θέλει να ρίξει τον Τσίπρα» Άξιος! Αυτός είναι ο Γερμανός πολιτικός αρχηγός που ξεμπροστιάζει την Μέρκελ! Δείτε την ομιλία που γράφει από τώρα ιστορία!!!

gizi

Ο επικεφαλής του κόμματος Die Linke, Γκρέγκορ Γκίζι, σε ομιλία του στη γερμανική βουλή αναφέρει ότι η κ. Μέρκελ δεν συζητάει γιατί θέλει να ρίξει την ελληνική κυβέρνηση
Ορθώς επιλεγμένος ήταν ο χρόνος διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της γερμανικής Αριστεράς (Die Linke) Γκρέγκορ Γκίζι και πρόσθεσε ότι δεν είχε απομείνει άλλη επιλογή για την ελληνική κυβέρνηση, καθώς βρέθηκε ενώπιον τελεσιγράφου, το οποίο χαρακτήρισε “λάθος”. Κατηγόρησε δε την γερμανική κυβέρνηση ότι επιδιώκει την απομάκρυνση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε την Καγκελάριο να βρει μια λύση έστω την τελευταία στιγμή, “για να περάσει στην Ιστορία ως σωτήρας και όχι ως καταστροφέας της Ευρώπης”.

Μιλώντας στην γερμανική Βουλή, κατά την διάρκεια ειδικής συνεδρίασης για την Ελλάδα, ο κ. Γκίζι τόνισε ότι “η πορεία της γερμανικής κυβέρνησης και της τρόικας έχει αποτύχει”, ενώ έκανε λόγο για διάσωση των τραπεζών και όχι των πολιτών και σημείωσε ότι δεν υπάρχει ανάπτυξη στις χώρες οι οποίες υποτίθεται ότι διασώθηκαν.
Ο επικεφαλής της Κ.Ο. της Αριστεράς κατηγόρησε την γερμανική κυβέρνηση ότι έχει ως στόχο την απομάκρυνση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους βουλευτές των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού και πρότεινε εκ νέου την φορολόγηση των πλουσίων. Κάλεσε δε την Καγκελάριο να σκεφτεί ότι ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα προκαλούσε αλυσιδωτή αντίδραση στην Ευρωζώνη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του