ΕΣΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ! ΕΤΣΙ ΕΚΒΙΑΖΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΉΚΕ! ΤΙ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΡΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!

nai_oxi1

Στοιχεία για την κάλυψη του ΝΑΙ και του ΟΧΙ κατά την προδημοψηφισματική περίοδο, έδωσε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλέορασης, δημοσιοποιώντας τα στοιχεία που απέστειλαν τα ίδια τα κανάλια εθνικής εμβέλειας. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τα στοιχεία αυτά,  σχεδον σε όλα τα κανάλια  επικράτησε η προβολή του ΝΑΙ.
pinakas
Στοιχεία στον Εισαγγελέα

Περαιτέρω και σε ότι αφορά σε όσα έγιναν στην προδημοψηφισματική περίοδο, η προεδρεύουσα του ΕΣΡ, ανέφερε ότι επικοινώνησε μαζί της Ανακριτής κατ εντολή του Εισαγγελέα, ζητώντας της στοιχεία για δημοσιογράφους που παρέβησαν την ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία στο υπό εξέταση διάστημα. Το ΕΣΡ απάντησε ότι έχει τη δυνατότητα να κινήσει κυρωτική διαδικασία κατά τηλεοπτικών σταθμών και όχι κατά δημοσιογράφων. Η κα Αλεξίου ανέφερε ότι το Συμβούλιο κατά το υπό εξέταση διάστημα δέχθηκε περισσότερες από 3.000 καταγγελίες και έχει σχηματίσει φακέλους για κυρωτικό έλεγχο για περισσότερες από 25 περιπτώσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του