Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ" Πέρασαν τα μέτρα από τους "σκληρούς" του υπουργικού συμβουλίου - Καθ' οδόν προς συμφωνία

O "κύβος ερρίφθη", τα νέα μέτρα εγκρίθηκαν και η χώρα βρίσκεται καθ'οδόν προς συμφωνία αφού
ξεπεράστηκε ακόμα και ο "σκόπελος" των σκληρών του υπουργικού συμβουλίου. Από τη βάσανο του κυβερνητικού συμβουλίου, που ολοκληρώθηκε περί τις 7 το απόγευμα, πέρασε το πακέτο με τα μέτρα, που οφείλει να αποστείλει μέχρι το βράδυ σήμερα η ελληνική κυβέρνηση προς τον ESM, ως την αναγκαία προϋπόθεση για το τριετές χρηματοδοτικό πρόγραμμα, που έχει ζητήσει από προχθές.
Με δεδομένο το τεράστιο πρόβλημα στις τράπεζες και τη συνεπακόλουθη καθίζηση της ελληνικής οικονομίας, όπου όλα λειτουργούν οριακά, ο κ. Τσίπρας φέρεται να έχει αποδεχθεί την ανάγκη υποχωρήσεων, προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία.Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό ποιά στάση κράτησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, αφού πρόκειται για ένα «βαρύ» 3ο Μνημόνιο, με σκληρά μέτρα, ύψους 10 δις, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.O Πανος Καμμένος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δήλωσε:«Οπως συμφωνήθηκε στη σύσκεψη αρχηγών κομμάτων υπό πρόεδρο της Δημοκρατίας σε λίγες ώρες, σε λίγη ώρα, θα κατατεθεί η ελληνική πρόταση όπως ακριβώς έχει περιγραφεί.

Γνωρίζετε καλά οτι έχει εγκριθεί από το συμβούλιο αρχηγών, εγκρίθηκε από το κυβερνητικό συμβούλιο, θα προχωρήσουν οι διαδικασίες».

Ο υπουργός Αμυνας ρωτήθηκε και για την κατάργηση της έκπτωση στα νησιά σενάριο στο οποίο έχει εκφράσει ζωηρότατες ενστάσεις, απειλώντας ότι θα αποχωρούσε από την κυβέρνηση.

«Μην βιάζεστε τόσο πολύ» αρκέστηκε να πει.
Ο πρωθυπουργός επιμένει πάντως στο θέμα του χρέους, ζητώντας να συμπεριληφθεί σχετική μέριμνα για την ελάφρυνσή του, κάτι το οποίο έδειξε να συμμερίζεται το πρωί σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του και ο πρόεδρος του Eυρωπαϊκού Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ, αλλά και αποδέχτηκε η ίδια η Κομισιόν.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του