Σοκ! «Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μπαίνει στην Κυβέρνηση! Θα γίνει υπουργός του Τσίπρα»!

Venizelos-Tsipras-570

Κορυφαίος υπουργός των κυβερνήσεων Kώστα Καραμανλή έλεγε χθες βράδυ σε συντάκτη του makeleio.gr :Ο διάλογος 
« Η Ευρώπη θέλει να ξεφτιλίσει και να ταπεινώσει τον Τσίπρα. Ο μικρός άργησε να το καταλάβει» και συνέχισε,“δεν θα προβεί μόνο σε απομακρύνσεις όσων δεν τον στήριξαν προχτές στην  βουλή, δεν θα αναγκαστεί μόνο να προχωρήσει και κυβέρνηση εθνικής σωτήριας  δίνοντας έτσι υπουργικούς θώκους σε στελέχη του Ποταμιού και της ΝΔ, αλλά θα κάνει και κάτι άλλο…”

Τι τον ρωτήσαμε έκπληκτοι;
«Θα τον φτάσουν…να συνεργαστεί μέχρι και με τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Μην εκπλαγεί κάνεις αν  δει τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ υπερυπουργό δίπλα στον Τσίπρα»!
Και θα τα δεχτεί αυτά ο πρωθυπουργός;
O πρώην υπουργός χαμογέλασε….και μας έκλεισε το μάτι λέγοντας… «Ναι»

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του