Η ΕΜΜΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

sintaxiouxos

Αυτά είναι τα καθεστωτικά νταβατζοκάναλα! Δείτε πως κόβουν τον ηλικιωμένο που τόλμησε να υπερασπιστεί τον πρωθυπουργό της χώρας. Βλέπετε νόμιζαν ότι θα αρχίζει να βρίζει και να λέει πόσο έχει ταλαιπωρηθεί.Δεν τους βγήκε η δήλωση λοιπόν και  μπαμ κόψιμο! Απλά και “δημοκρατικά”.Αυτοί είναι που υποστηρίζουν το “ΝΑΙ” των μνημονίων!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του