ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – Παραιτήθηκε ο Εφιάλτης Σαμαράς από τη ΝΔ! (βίντεο)

samaras

Την παραίτησή του από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς, στις δηλώσεις του μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.
Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι μεταβατικός πρόεδρος της ΝΔ αναλαμβάνει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ο οποίος θα αναλάβει την οργάνωση των διαδικασιών για εκλογή νέας ηγεσίας στη Συγγρού.Σε έντονα δραματικό τόνο, υπερασπιζόμενος τις επιλογές το, ο κ. Σαμαράς είπε:
Κράτησα τέτοια στάση για να εκφραστεί η διακομματική συσπείρωση του «Ναι» και από σήμερα παραιτούμαι. Πάλεψα για να τα αποτρέψω σε πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.
Εύχομαι οι κίνδυνοι να μην βγουν αληθινοί. Κάθε δύσκολη απόφαση που πήρα ήταν για να αποφύγει η χώρα μια δύσκολη εξέλιξη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του