ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Κρατήστε τα μετρητά σας μην τα ξοδεύετε…

katasxesi1

Με την λήξη της τραπεζικής αργίας ένα είναι το συμπέρασμα που…βγαίνει τις τελευταίες ήμερες:” μην δίνετε μετρητά σε ανεξόφλητους λογαριασμούς,δάνεια,δόσεις εφορίας κ.α”Διότι τίποτα δεν είναι ασφαλές!Και τα ερωτήματα που τίθενται είναι:
1) Εφόσον οι καταθέσεις είναι ασφαλείς γιατί τις τελευταίες εβδομάδες, από την επιβολή των capital controls και μετά αρκετοί δανειολήπτες που είχαν χρήματα στους λογαριασμούς τους προχωρούσαν σε εξόφληση των δανείων τους κάνοντας μεταφορές μέσω e-banking.
Ωστόσο οι τράπεζες δεν δέχονται να γίνει αποπληρωμή δανείου με λεφτά που υπάρχουν μέσα στο τραπεζικό σύστημα. Δέχονται να γίνει αποπληρωμή μόνο αν τα λεφτά έρθουν από το εξωτερικό ή μόνο αν τα λεφτά πάνε “σπαρταριστά” στο γκισέ.

2) Γιατι το ΥΠΟΙΚ μας ενημερώνει ότι :
“Το καθεστώς των capital control παραμένει για να διαφυλαχθεί η ρευστότητα του τραπεζικού συστήματος, ωστόσο η Επιτροπή Εγκρίσεων Τραπεζικών Συναλλαγών συνεχίζει το έργο της, υπαγόμενη πλέον στην Γενική Γραμματεία Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών. Παράλληλα, αποκεντρώθηκε το σύστημα ελέγχων και εγκρίσεων μέσω της δημιουργίας υποεπιτροπών στα τραπεζικά ιδρύματα, με στόχο την ταχύτερη επεξεργασία των αιτημάτων για συναλλαγές προς έγκριση”

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του