Πρωθυπουργός της Ελλάδας ο Σόιμπλε!!!!!


Η ερώτηση που δέχθηκε ο εκπρόσωπος του Γερμανού υπουργού Οικονομικών Μάρτιν Γέγκερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου δείχνει τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετωπίζει το Βερολίνο.
Τελικά η Ελλάδα είναι Γερμανική αποικία χρέους με πρωθυπουργό τον Σόιμπλε; Διότι αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει πλέον να ρωτούν τους Γερμανούς για το ποιος είναι πρωθυπουργός στην Ελλάδα. 
Βεβαίως, ο εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου Οικονομικών έβαλε τα γέλια ότι άκουσε τον δημοσιογράφο να ρωτά αυτό το πράγμα, πλην όμως το όλο σκηνικό δείχνει την περιρέουσα ατμόσφαιρα που υπάρχει για τη χώρα μας μετά την προκλητική ταπείνωση στην οποία μας υπέβαλλε ο κ. Σόιμπλε και η παρέα του στη Σύνοδο Κορυφής και στο Eurogroup.
Δείτε το βίντεο που προκάλεσε τα ειρωνικά γέλια στη συνέντευξη Τύπου του εκπροσώπου του γερμανικού υπ. Οικονομικών.  

Read more: http://www.newsbomb.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του