Σακελλαρίδης: Κατάπτυστος ο Γεωργιάδης που συμβούλευε τους δανειστές να εισάγουν capital control!!!


Σφοδρή κριτική κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.
Αφορμή οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη στο γερμανικό περιοδικό Focus Online που δημοσιεύθηκαν στις 23 Ιουνίου.
Ο κυβερνητικό εκπρόσωπος τονίζει χαρακτηριστικά πως:
"Έκπληξη και ντροπή προκαλούν οι κατάπτυστες δηλώσεις του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στο γερμανικό περιοδικό Focus Online που δημοσιεύθηκαν στις 23 Ιουνίου. 
Όχι μόνο καλούσε τους δανειστές να μην αποδεχτούν τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης αλλά με μεγάλη διορατικότητα τούς έδινε μία «δραστική και συνεπή» συμβουλή: «Θα ήταν καλύτερα τώρα να εισαχθεί έλεγχος κεφαλαίων και να αφήσουμε τη χώρα να χρεοκοπήσει και σε αυτή τη βάση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε μια λογική συμφωνία με τους δανειστές». 
Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση έδινε τη μάχη της διαπραγμάτευσης, ο κ. Γεωργιάδης ταυτιζόταν με το πιο ακραίο κομμάτι των πιστωτών. Η συμβουλή του έπιασε τόπο. 
Τώρα συμβουλεύει τον ελληνικό λαό να ψηφίσει «ΝΑΙ». Ας τους πούμε «ΟΧΙ».
Πηγή:http://www.koutipandoras.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του