ΝΟΜΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ GREXIT, ΛΕΕΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΕΕ...

Ένα παροδικό Grexit δεν είναι μία πρόταση που μπορεί να ληφθεί ως σοβαρή, τόνισε Ευρωπαίος αξιωματούχος,...
λίγη ώρα έπειτα από την διαρροή της εφημερίδας FAS, ότι η «λύση» της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ για πέντε χρόνια έχει εξετασθεί από το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας.
Υποστήριξε ακόμη ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο σε καμία περίπτωση δεν θα βοηθούσε οικονομικά την Ελλάδα, ενώ είναι κάτι νομικά αδύνατο, υπονοώντας ότι δεν υπάρχει κάποιο τέτοιο ενδεχόμενο βάσει των κανονισμών της Ευρωζώνης και της Ε.Ε.Επίσης, η ίδια πηγή τόνισε ότι αυτό που έχει ανάγκη η Ελλάδα είναι να υπάρξουν σοβαρές διαπραγματεύσεις και να βρεθεί μία λύση για τη χώρα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του