ΕΚΤΑΚΤΟ – ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤ! ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ – ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΒΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ! ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “ΜΑKELEIO.GR”)

ep2

Την ώρα που ξεκινάει η Ολομέλεια της Βουλής στο Σύνταγμα λαμβάνουν χώρα σοβαρά επεισόδια. Μάχη με κουκουλοφόρους και ΜΑΤ μπροστά από το Κοινοβούλιο.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑΣοβαρά επεισόδια είναι σε εξέλιξη στο Σύνταγμα, σε ένα πολεμικό σκηνικό με ρίψη χημικών και μολότοφ ανάμεσα σε αντιεξουσιαστές και αστυνομικές δυνάμεις. Κλειστοί είναι όλοι οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα, την ώρα που εντός του κοινοβουλίου ψηφίζονται τα μέτρα της συμφωνίας της Αθήνας με τους πιστωτές.Ομάδα αντιεξουσιαστών άρχισε να πετά μπουκάλια και πέτρες σε άνδρες των ΜΑΤ που βρίσκονται παραταγμένοι στην πλατεία Συντάγματος, ενώ στη συνέχεια άρχισαν να πετούν βόμβες μολότοφ.

Κρατώντας ρόπαλα και φορώντας κουκούλες και κράνη, άρχισαν να πετούν μολότοφ ενταντίον των ανδρών των ΜΑΤ οι οποίοι απάντησαν με ρίψη χημικών, ενώ προχώρησαν σε προσαγωγές.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ένας φωτορεπόρτερ έχει τραυματιστεί, ενώ οι αντιεξουσιαστές έβαλαν φωτιά σε βαν τηλεοπτικού συνεργείου.
ΕΒΑΛΑΝ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΒΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
VAN1VAN2x6
x3x4x2
x1x1x2
Ειχαν παρεισφήσει στην διαδήλωση και ξεπετάχτηκαν από την πορεία…
Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένας φωτορεπόρτερ από θραύσμα στο πόδι.


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του