Το νταβατζοκάναλο Mega “ξαναχτυπα” – Φίμωσε τον Κλέωνα Γρηγορίαδη που είπε την αλήθεια έξω από τα δόντια – Δείχνετε ότι θέλετε (βίντεο)

video

Τον έπνιξε το δίκιο τον ηθοποιόΤην έντονη διαμαρτυρία του για τον τρόπο που παρουσιάζονται οι ειδήσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Mega εξέφρασε ο ηθοποιός Κλεών Γρηγοριάδης, το μεσημέρι της Πέμπτης, σε παρέμβασή του στο κανάλι.Μάλιστα παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός εμφανίζεται σε σήριαλ που μεταδίδονται στο συγκεκριμένο κανάλι, δεν δίστασε να το χαρακτηρίσει «χούντα» που διαστρεβλώνει τα πράγματα, ενώ συνεχίζοντας σε ερειστικό ύφος, ο κ. Γρηγοριάδης υποστήριξε ότι τα κανάλια διογκώνουν την κατάσταση στις ουρές τραπεζών.
Και λίγα της είπε…Δεν πρόλαβε ο άμοιρος


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του