ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Α.Tσίπρας: "Καμία περικοπή στις αμυντικές δαπάνες - Υπάρχουν και άλλες γεωπολιτικές επιλογές"

O πρωθυπουργός Α.Τσίπρας δήλωσε πριν από λίγο από το ΥΠΕΘΑ ότι η κυβέρνηση δεν θα
προχωρήσει σε περικοπές και μειώσεις αποδοχών στις ΕΔ"Η χώρα διατηρεί και αυξάνει την γεωπολιτική της ισχύ και δεν αλλάζει το γεωπολιτικό της προσανατολισμό αλλα υπάρχουν δυνατότητες να δούμε και άλλες σχέσεις για την γεωπολιτική δυναμική της χώρας.Οι ΕΔ διασφαλίζουν την σταθερότητα στο εσωτερικό αλλά και σε επίπεδο συμμαχικό.Είναι ένας πυλώνας σταθερότητας του κράτους ο δημοκρατικός στρατός.Θα ξεπεράσουμε τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίζουμεΗ κυβέρνηση δεν θα διαγράψει τις υποσχέσεις της προς τα στελέχη. Δεν θα αποδεχθούμε μειώσεις στις αποδοχές και στις αμυντικές προμήθειες.Αποφασίζουμε εμείς πότε και εάν θα προχωρήσουμε σε περικοπές.Οφείλουμε να διαφυλάξουμε την εθνική ομοψυχία και την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι ένα."«Πυλώνας της ομοψυχίας είναι ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τις δημοκρατικές διαδικασίες», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός.

Ο ΥΕΘΑ Π.Καμμένος όταν ενημερώθηκε για τις διαφοροποιήσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ απάντησε: "Έχουμε πόλεμο δεν κάνουμε εκπτώσεις, όποιος δεν αντέχει ας φύγει".

Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν ο κ. Καμμένος θα τους διαγράψει ή αν θα τους ζητήσει να παραιτηθούν και να δώσουν τις έδρες τους.

Σημειώνεται ότι την ώρα που ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, βρισκόταν στο υπουργείο Άμυνας με τον κυβερνητικό του εταίρο και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο τέσσερις βουλευτές των ΑΝΕΛ σε δημόσιες δηλώσεις τους τάχθηκαν είτε κατά της διενέργειας δημοψηφίσματος είτε υπέρ του «ναι».

Πρόκειται για τους Βασίλη Κόκκαλη, Κώστα Δαμαβολίτη, Δημήτρη Καμμένο και Νίκο Μαυραγάνη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του