Z.Κωνσταντοπούλου: “Δεν παραιτούμαι, ακόμη και αν μου το ζητήσουν”


konstantopoulou

Σε ιδιαίτερα επιθετικό τόνο σχολιάζει τις δραματικές εξελίξεις στις Βρυξέλλες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος «Τα όρια των Ελλήνων είναι απόφαση του συμβουλίου αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Απεδείχθη πως θέλουν τη συντριβή ΜΑΣ. ΩΣ ΕΔΩ», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο Twitter.Απάντηση στα δημοσιεύματα που την θέλουν να παραιτείται από το αξίωμα της προέδρου της Βουλής, έδωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως δήλωσε στην naftemporiki.gr η Κωνσταντοπούλου «Δεν έχω καμία σκέψη για παραίτηση, τα δημοσιεύματα είναι εκ του πονηρού».
Επιπλέον αφήνει αιχμές κατά των ΜΜΕ που δημοσίευσαν την είδηση, λέγοντας: «Δεν επιχείρησαν καν να τα διασταυρώσουν μαζί μου».
«Ακόμη και αν της ζητηθεί δεν πρόκειται να παραιτηθεί» λένε συνεργάτες της προσθέτοντας: «Μόνο η Βουλή μπορεί να την πάψει».
Από τις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε ήδη εντολή στο Μέγαρο Μαξίμου και τα αρμόδια υπουργεία προκειμένου να ξεκινήσει η συγγραφή τουλάχιστον τριών νομοσχεδίων που θα πρέπει να πάνε άμεσα προς ψήφιση στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα νομοσχέδια που γράφονται είναι για:
φορολογικό
ασφαλιστικό
ΦΠΑ
Εντωμεταξύ ο δημοσιογράφος του Politico Κουεντίν Αριε μεταδίδει ότι σύμφωνα με Γάλλο αξιωματούχο αυτή τη στιγμή το 90% της συμφωνίας έχει γίνει.
«Οι Έλληνες έχουν δώσει την υπόσχεση, ακόμη και αν δεν υπάρχει συγκεκριμένη συμφωνία μέχρι απόψε, ότι θα ψηφίσουν τέσσερις μεταρρυθμίσεις, ΦΠΑ, συντάξεις, ανεξάρτητη φορολογική αρχή και ανεξαρτητοποίηση της ΕΛΣΤΑΤ».
Υπενθυμίζεται πως οι εταίροι έχουν ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα 12 μέτρα που θα πρέπει να ψηφίσει η ελληνική Βουλή άμεσα. Μάλιστα τα 7 από αυτά θα πρέπει να ψηφιστούν από τους βουλευτές έως την τετάρτη.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του