ΤΩΡΑ: “ΜΥΡΙΖΕΙ…ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ”!! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ…ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ – ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ! “ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ” ΤΟ ΝΗΣΙ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΙ- ΝΕΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΜΕ…70 ΠΛΟΙΑΡΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

metanastes-19151

UPDATE 16:30: ΤΩΡΑ – ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ από τον Δήμαρχο Λέσβου! Ζητάει να κηρυχθεί το νησί σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
“Κινδυνεύουν οι ζωές μας, από τις εξεγέρσεις και… τα μεταδιδόμενα νοσήματα!”Ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, έστειλε στον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Αντώνη Μακροδημήτρη, την παρακάτω επιστολή με θέμα: Σχεδιασμός και Δράσεις Πολιτικής Προστασίας Αντιμετώπισης Πυρκαγιών, Μεταδοτικών νόσων και φθορών σε δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες από την προσέλευση και εγκατάσταση Παράτυπα Εισερχόμενων Μεταναστών, εισηγούμενος να κηρυχθεί άμεσα η Λέσβος σε Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης. Διαβάστε περισσότερα και την επιστολή του δημάρχου ΕΔΩ


Κάθε μέρα και ένα περιστατικό…
Διαμαρτύρονται κυρίως γιατί είναι εγκλωβισμένοι εκεί και δεν μπορούν να φύγουν προς τον Πειραιά αλλά και για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής τους. Οι μετανάστες έχουν κλείσει το δρόμο που οδηγεί στο λιμάνι μπροστά από το Τελωνείο, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό πρόβλημα στους δρόμους.
Μόνο στο λιμάνι της πόλης βρίσκονται περίπου 6.000 μετανάστες. Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος και της Αστυνομίας βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση.
LESVOS11
Σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται από την Αθήνα άρον – άρον δύο διμοιρίες των ΜΑΤ αφού οι αρχές ασφαλείας της Λέσβου έχουν ενημερώσει τα αρμόδια Υπουργεία ότι η κατάσταση στο νησί έχει εκτραχυνθεί και φοβούνται ακραία φαινόμενα ταραχών και κοινωνικής έκρηξης.
Στον απίστευτο όσο και σοκαριστικό αριθμό 13.000 έχουν φτάσει οι μετανάστες που βρίσκονται στη Λέσβο με αποτέλεσμα το νησί να «βουλιάζει» και τους κατοίκους αλλά και τις τοπικές αρχές να εκλιπαρούν για βοήθεια από την πολιτεία, ώστε να ξεμπλοκάρει λίγο το νησί από τους δεκάδες πλέον χιλιάδες ανθρώπους που περιμένουν να φύγουν για την ηπειρωτική Ελλάδα.
LESVOS12
Οι Σύροι αλλά και οι Αφγανοί που καταφτάνουν κάθε ώρα από τα απέναντι παράλια της Τουρκίας έχουν μετατρέψει το κέντρο της πόλης σε έναν απέραντο καταυλισμό με σκηνές να βρίσκονται μέσα σε πάρκα, άνθρωποι να ξαπλώνουν και να αφήνουν τα υπάρχοντά τους όπου βρίσκουν και το λιμάνι της Μυτιλήνης να κοντεύει να γίνει απροσπέλαστο.
Μόνο εκεί υπολογίζεται ότι στοιβάζονται περισσότεροι από 6000 μετανάστες, αλλά τα όρια αρχίζουν και στενεύουν: ο χώρος δεν είναι αρκετός και είναι απλά θέμα χρόνου μέχρις ότου αρχίσουν τα πράγματα να «αγριεύουν» ανάμεσα στους απεγνωσμένους λαθρόμετανάστες.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του