ΕΑΛΩ Η ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΔΕΛΦΙΑ-ΝΕΑ ΑΕΡΑΠΟΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ-ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΗΡΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ-ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΠΑΝΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ-ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΛΕΡΟΣ-ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

lesvos1

Τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο
Υπαίθριο καταυλισμό θυμίζει για άλλη μια ημέρα το λιμάνι της Μυτιλήνης με περισσότερους από 6.000 λαθρομετανάστες να λιάζονται!Λιμενικοί και Αστυνομικοί είναι σε απόγνωση καθώς δεν μπορούν να βρουν τρόπους να διαχειριστούν αυτόν τον τεράστιο όγκο λαθρομεταναστών!Σύμφωνα με πληροφορίες έρχονται από την Αθήνα άρον-άρον δύο διμοιρίες των ΜΑΤ αφού οι αρχές της Λέσβου έχουν ενημερώσει τα αρμόδια υπουργεία ότι η κατάσταση στο νησί έχει εκτραχυνθεί και φοβούνται ακραία φαινόμενα ταραχών και κοινωνικής έκρηξης παρόμοια με αυτά που σημειώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Λέρος, άλλο ένα από τα νησιά πρώτης γραμμής του ανατολικού Αιγαίου που δέχεται κατά κύματα παράτυπους μετανάστες από τις τουρκικές ακτές.

Οι φωτογραφίες από την αυλή του Λιμεναρχείου που λειτουργεί ως πρόχειρο κέντρο υποδοχής είναι αποκαλυπτικές.
leros1leros3leros4lesvos1

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του