ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ "Ρεσάλτο" του Λιμενικού στο «HADDAD 1» - Εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες οπλισμού που προορίζονταν για το ISIL (εικόνες)

Ειδικές δυνάμεις του Λιμενικού πραγματοποίησαν "ρεσάλτο" πριν από λίγο στο φορτηγό πλοίο
«HADDAD 1» εντοπίζοντας μεγάλες ποσότητες οπλισμού που είχαν ως παραλήπτες τους ισλαμιστές του ISIL. Το φορτηγό πλοίο έχει αγκυροβολήσει στο λιμάνι του Ηρακλείου. Εντόπισαν μέσα στα τεράστια κοντέινερ παλέτες με χιλιάδες σφαίρες, κυνηγετικά όπλα και άλλα αποθέματα στρατιωτικού υλικού.Υπενθυμίζεται ότι στα χαρτιά του είχε δηλωθεί εμπόρευμα με πλαστικά. Το πλήρωμα του πλοίου αποτελούνταν από υπηκόους Συρίας, Αιγύπτου και Ινδίας.
Η επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε χθες από το υπουργείο Ναυτιλίας αναφέρει ότι το πλοίο εντοπίστηκε και ακινητοποιήθηκε, χθες το πρωί, στη θαλάσσια περιοχή 20ν.μ. νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας. Προερχόταν από το λιμάνι Αλεξανδρέττας (ISKENDERUN) Τουρκίας και είχε προορισμό τη Λιβύη.
 

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του