ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΕΠΛΗΞΑΝ ΜΕ 20 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ CIA-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΡΟΜΟΥ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ

rosika-maxitika

Ρωσικά μαχητικά έπληξαν με 20 πυραύλους στρατόπεδο της CIA – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ από τους βομβαρδισμούςμε τις κραυγές ΤΡΟΜΟΥ των ισλαμιστών!
Η USAF μεταφέρει F-22 στη Μέση Ανατολή…Tα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν πως Ρωσικά μαχητικά σε δύο αεροπορικές επιδρομές έπληξαν με είκοσι πυραύλους στρατόπεδο εκπαίδευσης ισλαμιστών της CIA.Άγνωστο παραμένει ακόμη αν ανάμεσα στους νεκρούς ισλαμιστές βρίσκονται και αμερικανοί πράκτορες ενώ το ρωσικό ΥΠΑΜ ανακοίνωσε πως στη Συρία έχουν αναπτυχθεί 50 μαχητικά!

Ταυτόχρονα, η USAF μεταφέρει μαχητικά F-22 Raptor στη Μέση Ανατολή κλιμακώνοντας επικίνδυνα την κατάσταση ενώ σε βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ισλαμιστές ισχυρίζονται πως κατέρριψαν ρωσικό μαχητικό Su-25!
Ο Hassan Haj Ali, αρχηγός της ισλαμιστικής οργάνωσης Suqour al-Jabal είπε ότι το στρατόπεδο στην Ιντλίμπ χτυπήθηκε από είκοσι πυραύλους σε δυο διαφορετικές επιδρομές! Η οργάνωση αυτή είχε εξοπλισθεί και εκπαιδευτεί από ΗΠΑ-Σαουδική Αραβία και Κατάρ.
Ταυτόχρονα, σε μια κίνηση πανικού οι ΗΠΑ μεταφέρουν από την Χαβάι και αναπτύσουν F-22 Raptors στη Μέση Ανατολή με κύρια ζώνη ευθύνης τη Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν και τις υπόλοιπες χώρες!
Παράλληλα, μαζί με τα μαχητικά στέλνει και 300 άντρες στην στρατιωτική βάση του Ιντσιρλίκ στη Τουρκία για να βελτιώσουν τις δυνατότητες έρευνας και διάσωσης σε Συρία και Ιράκ!
Σύμφωνα με αξιωματούχους του Πενταγώνου μεταφέρθηκαν ελικόπτερα Sikorsky HH-60 Pave Hawk και C-130 στο Ντιγιαρμπακίρ στη ΝΑ Τουρκία ώστε σύμφωνα με τον Πτέραρχο Philip Breedlove, να βοηθηθούν οι σύμμαχοι που θα χρειαστούν βοήθεια σε Συρία και Ιράκ, διαβάζουμε σε στρατιωτικό πόρταλ.
Σύμφωνα με τον Ρώσο Υπουργό Άμυνας, η Ρωσία έχει αναπτύξει περισσότερα από 50 μαχητικά και ελικόπτερα μαζί με ναυτικές και ειδικές δυνάμεις στη Συρία σύμφωνα με το Interfax. Είναι η πρώτη φορά που η Μόσχα επίσημα αναφέρει τον βαθμό της στρατιωτικής της ανάπτυξης.
Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια της Ταρτούς και της Λαττάκειας η Ρωσία έστειλε ένα Τάγμα χωρίς να πει συγκεκριμένο αριθμό, συνήθως το τάγμα αριθμεί περίπου 500 Ρώσους στρατιώτες ενώ τα ρωσικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για τουλάχιστον 1700 και οι ΗΠΑ για πάνω από 2.000.
Παράλληλα, το ρωσικό ΥΠΑΜ αποκάλυψε ότι θα σταλούν ειδικές δυνάμεις από το Στόλο της Μαύρης Θάλασσας και αλεξιπτωτιστές!
Η Μόσχα αποκάλυψε ότι έχει σταλεί ο Στρατηγός Sergei Koralenko στη Βαγδάτη για το συντονισμό και την ανταλλαγή πληροφοριών του κέντρου επιχειρήσεων που έχουν στήσει Ρωσία-Ιράν και Ιράκ ενώ από εκεί θα ενημερώνονται οι ΗΠΑ!
Ανήσυχος ο Ρ.Τ.Ερντογάν τόνισε σε ομιλία του προς το κοινοβούλιο ότι η Τουρκία δεν θα δεχτεί ” να ριζώσει η τρομοκρατία” ή “τετελεσμένες καταστάσεις” δίπλα στα σύνορα της τη στιμγή που χιλιάδες Ιρανοί στρατιώτες έφτασαν στη Συρία για να ξεκινήσουν οι μεγάλες χερσαίες επιχειρήσεις κατά των ισλαμιστών!
Τα ρωσικά μαχητικά χτύπησαν στόχους ισλαμιστών στις πόλεις Χάμα και Χόμς στη δυτική Συρία, τη δεύτερη ημέρα των επίσημων ρωσικών βομβαρδισμών.
Δύο Λιβανικές πηγές επιβεβαιώνουν την άφιξη των χιλιάδων Ιρανών με βαρύ εξοπλισμο οι οποίοι έφτασαν στη Συρία και θα ενωθούν με τις δυνάμεις της Χεζμπολάχ και τους Σιίτες από Ιράκ ενώ η Ρωσία θα παρέχει εναέρια υποστήριξη. Και τονίζουν με έμφαση ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι…
Η Al-Mayadeen, μετέδωσε ότι ρωσικά μαχητικά εξαπέλυσαν 30 πλήγματα στο ισλαμιστικό “Στρατό Κατάκτησης” και στην Nusra Front.
Sukhoi-24M και Sukhoi-25 χτύπησαν αποθήκες και καταφύγια ισλαμιστών στην Iντλίμπ, ένα κτίριο διοίκησης στην Χάμα και ένα εργοστάσιο κατασκευής βομβών στη Χόμς.
Σύμφωνα με πηγές του Λιβάνου ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν την Jisr al-Shughour, η οποία έχει καταληφτεί από τον “Στρατό Κατάκτησης”
 Δείτε βίντεο από τους βομβαρδισμούς με τις κραυγές τρόμου των ισλαμιστών, την προσγείωση ενός Su-34 που μόλις είχε βομβαρδίσει ισλαμιστές και την κατάρριψη ρωσικού (;) μαχητικού Su-25








Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του