48χρονος με δενδρύλλια στη Θήβα

Συνελήφθη 48χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Θήβας, για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν -2- δενδρύλλια κάνναβης και -115- γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβηςΣυνελήφθη, προχθές (03-10-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 48χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντόπισαν χώρο απόκρυψης ναρκωτικών (καβάτζα), εντός αγροκτήματος του 48χρονου. Συγκεκριμένα βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης, μεικτού βάρους (115) γραμμαρίων. Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας, εντοπίστηκαν σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, δύο (2) δενδρύλλια κάνναβης, μετά πλήρους ριζικού συστήματος σε ανάπτυξη, ύψους (70) και (90) εκατοστών αντίστοιχα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του