ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ...

Τα γραφεία του στην Αθήνα εγκαινιάζει σήμερα, Πέμπτη, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως ο ίδιος ο υποψήφιος ...
για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε μέσω Twitter.
Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 19.30, στην οδό Πανεπιστημίου 39, ενώ τις επόμενες ημέρες ο κ. Τζιτζικώστας θα αρχίσει την περιοδεία του, με πρώτο σταθμό την Πάτρα.Ο κ. Τζιτζικώστας ανάρτησε στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα με τη διεύθυνση των γραφείων, την οποία και συνόδευσε με το παρακάτω σχόλιο: «Σας περιμένω αύριο στην Αθήνα, 19.30, Πανεπιστημίου 39. Ξεκινάμε μαζί! #tolmame #allazoume #kerdizoume».Σημειώνεται ότι τα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ θα συνεδριάσουν εκ νέου την Πέμπτη προκειμένου να καταλήξουν τόσο για την ημερομηνία της εκλογής προέδρου του κόμματος, που θα είναι μια από τις Κυριακές του Νοεμβρίου, όσο και για τον αριθμό των εκλογικών τμημάτων που θα δημιουργηθούν προκειμένου να διευκολυνθεί  η προσέλευση των μελών και φίλων της ΝΔ στην εκλογική διαδικασία.

Πάντως, οι εκπρόσωποι των τριών υποψηφίων στην κούρσα διαδοχής για το νέο πρόεδρο της ΝΔ -Άδωνις Γεωργιάδης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας, δηλαδή πλην του Βαγγέλη Μεϊμαράκη- πρότειναν να ακολουθήσει η ίδια διαδικασία του 2009.

Το tweet του Απόστολου Τζιτζικώστα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του