ΥΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΚΑΘΕ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΝ ΚΟ...

«Μικρές» υποχωρήσεις φαίνεται πως κάνει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στο θέμα...
του «ροτέισον» που επιχειρεί να επιβάλλει την κοινοβουλευτική του ομάδα.
  Η αρχική του δέσμευση για βουλευτική θητεία με εξάμηνη διάρκεια φαίνεται πως προσκρούει στις σθεναρές αντιστάσεις των βουλευτών του που έχουν ήδη γλυκαθεί από το κοινοβουλευτικό περιβάλλον.
Όμως, ο κ. Λεβέντης εμφανίζεται αποφασισμένος να εφαρμόσει το καινοτόμο μέτρο, γι αυτό και αυτήκοοι μάρτυρες τον «έπιασαν» στο καφενείο της Βουλής να επισημαίνει στους βουλευτές του πως πρέπει κάθε 12 μήνες να γίνεται ανασύνθεση της Κοινοβουλευτικής τους Ομάδας.
Να σημειωθεί ότι η Ένωση Κεντρώων δεν έχει καταλύσει ακόμα σε γραφεία με αποτέλεσμα οι συσκέψεις να γίνονται είτε στο εντευκτήριο είτε στο καφενείο του βουλευτηρίου.
Εκτός αυτού ο κ. Λεβέντης φέρεται αποφασισμένος να μην εκμεταλλευτεί όλα τα «χρυσά» προνόμια που απολαμβάνουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα και οι βουλευτές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του