Αρχηγικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ με άνοιγμα για επιστροφές στελεχών και συμβούλων, που ακολούθησαν Λαφαζάνη

ghbnvgΌλοι, αντιπολίτευση και πολίτες ρωτούσαν και απορούσαν τι θα κάνει ο πρωθυπουργός με την εσωκομματική του αντιπολίτευση που αποτελούσαν οι «53». Η απάντηση έρχεται σήμερα μέσω πληροφοριών ότι ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να ξεκαθαρίσει το θέμα μέχρι το άλλο Σαββατοκύριακο που συνέρχεται η κεντρική επιτροπή. Θα ξεκαθαρίσει ότι οι τάσεις στο κόμμα είναι επιτρεπτές αλλά δεν μπορεί να υπάρξει κόμμα μέσα στο κόμμα.Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός και το επιτελείο του έχουν αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει ένα αρχηγικό κόμμα, αλλά να δεχθεί να επιστρέψουν και όσοι έφυγαν για να ακολουθήσουν το πείραμα Λαφαζάνη: «Σημασία έχει, λένε, τι θα κάνουν από εδώ και πέρα και όχι όποια λάθη έκαναν χθες».

Ήδη υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες ότι το Μαξίμου κάλεσε τους πρώην συμβούλους του πρωθυπουργού που έφυγαν με την κίνηση Λαφαζάνη να επιστρέψουν στο Μαξίμου. Στις επικοινωνίες αυτές υπήρξαν λίγες αρνήσεις και περισσότερες θετικές γνώμες. Όσοι θελήσουν να επιστρέψουν η επιστροφή τους θα γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα και η πρωτοβουλία αυτή του πρωθυπουργού θα είναι πλήγμα για το κόμμα του κ. Λαφαζάνη.
Δύο τουλάχιστον πηγές στου Μαξίμου υποστηρίζουν ότι μετά το συνέδριο, το οποίο μπορεί να γίνει ακόμη και στο τέλος Γενάρη θα γεννηθεί ο «νέος ΣΥΡΙΖΑ» και θα αρχίσει μια νέα εποχή για την αριστερά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του