«ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΑΜΕ…» ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΕΝΩ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ – ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΡΩΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

putin-syria


Mαζικές αεροπορικές προσβολές ρωσικών μαχητικών εναντίον των ισλαμιστών έλαβαν χώρα σε al-Rastan, Talbeisa, al-Zaafran, al-Tolol al-Humr, Aydon, Deir Fol, Salmia, Χομς, Λαττάκεια, Χάμα και είχαν ως αποτέλεσμα βαρύτατες απώλειες με τους νεκρούς ισλαμιστές να ξεπερνούν τους 150 ενώ σε πρώτη αποκλειστικότητα το pronews.gr φέρνει στη δημοσιότητα ηχητικό ντοκουμέντο των συνομιλιών των ρώσων πιλότων κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών των ισλαμιστών!Ο Β.Πούτιν ήταν ξεκάθαρος στις δηλώσεις του λέγοντας “Δεν θα περιμένω οι τρομοκράτες να έρθουν στα σπίτια μας” ενώ ο ηγέτης των Τσετσένων Ρ.Καντίροφ τόνισε πως περιμένει την διαταγή του προέδρου Β.Πούτιν “για να στείλει τους καλύτερους παγκοσμίου κλάσεως στρατιώτες που αντάξιοι τους δεν υπάρχουν στη Δύση για να ξεριζώσουν τους ισλαμιστές!”
Η τηλεόραση της Συρίας μετέδωσε πως ρωσικά μαχητικά χτύπησαν τους ισλαμιστές  με bunker buster bomb (βόμβες υψηλής διατρητικότητας) σε επτά περιοχές μεταξύ των άλλων σε Χομς και Χάμα ενω κατέστρεψαν εγκαταστάσεις τηλεπικοινωνιών, αποθήκες όπλων, πυρομαχικών και καυσίμων, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Οι ισλαμιστές της Jabhat Al-Nusra και Harakat Ahrar Al-Sham σε Λαττάκεια και Χάμα έχουν υποστεί βαριές απώλειες και αποτελούν καταρχήν τους κύριους στόχους των ρωσικών μαχητικών!
Ρωσικά μαχητικά βομβάρδισαν τους ισλαμιστές στην Al-Lataminah και Kafr Zita μέσα στη Hama γεγονός που οδήγησε στην καταστροφή υποδομών και καταφυγίων του δικτύου Jabhat Al-Nusra sites στην Jabal Al-Zaweed, Kassab, και Deir Hanna.
Οι ρωσικές δυνάμεις φαίνεται ότι για αρχή εστιάζουν στις δυνάμεις της Αλ Κάιντα αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Συριακού στρατού ετοιμάζονται για το μεγάλο χτύπημα εναντίον του ISIS στην ανατολική Συρία τις επόμενες ώρες!
Άλλωστε λίγο πριν ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ήταν ξεκάθαρος: “Ο μόνος τρόπος να καταπολεμήσουμε την τρομοκρατία είναι μέσω της προληπτικής επίθεσης (θυμίζει κάτι αυτό στις ΗΠΑ μάλλον) στοχοποιώντας τα εδάφη που έχουν καταλάβει οι τρομοκράτες”.
“Ο μόνος τρόπος να καταπολεμήσουμε την συμβατική διεθνή τρομοκρατία και αυτοί που πολεμούν στη Συρία και από τις γειτονικές χώρες – είναι διεθνείς τρομοκράτες- είναι μέσω της προληπτικής δράσης, να πολεμήσουμε και να καταστρέψουμε τους τρομοκράτες στα εδάφη που έχουν καταλάβει αντί να τους περιμένω να έρθουν αυτοί στο σπίτι μας” είπε ο Β.Πούτιν σε συνάντηση με κυβερνητικού αξιωματούχους ενώ το ανακοίνωσε μόλις μια ώρα πριν ξεκινήσουν οι ρωσικοί (και επίσημα) βομβαρδισμοί στις ΗΠΑ!
Οι τρομοκράτες του ISIS είχαν ανακηρύξει ως εχθρό τη Ρωσία πολύ καιρό πριν είπε ο Β.Πούτιν. “Χιλιάδες ισλαμιστές από διαφορετικές χώρες πολεμούν στο πλευρό των τρομοκρατών και αν πετύχουν στη Συρία αναπόφευκτα θα επιστρέψουν σπίτια τους και στη Ρωσία!”
syria bomba4 syria bomba3syria bomba2syria bomba1
Ταυτόχρονα, ο ηγέτης των Τσετσένων,  Ramzan Kadyrov τόνισε  ότι είναι έτοιμος να στείλει στη Συρία τις ”παγκοσμίου κλάσεως ειδικές δυνάμεις” για να αντιμετωπίσουν τους τρομοκράτες ισλαμιστές.
“Αν ο Αρχιστράτηγος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, με διατάξει, είμαστε έτοιμοι αύριο να στείλουμε τις καλύτερες ειδικές δυνάμεις που αντάξιοι τους δεν υπάρχουν στη Δύση. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση”. Υποστηρίζω πλήρως την απόφαση του προέδρου Β.Πούτιν, το κακό πρέπει να ξεριζωθεί από τις ρίζες του. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να φτάσουν στις πόλεις και στα χωριά μας”.
Η Συρία χρειάζεται στρατιωτικούς συμβούλους και ο πρόεδρος της Συρίας ζήτησε βοήθεια. ΗΠΑ, Αυστραλία, Γαλλία και οι υπόλοιποι φέρονται σαν ληστές”.
Χιλιάδες Τσετσένοι είναι έτοιμοι να πολεμήσουν κατά του ISIS στη Συρία αν χρειαστεί. Ακόμη δεν μας έχει δοθεί η δυνατότητα να πολεμήσουμε αυτούς του σατανάδες αλλά αν χρειαστεί θα μπούμε πρώτοι στο πεδίο της μάχης”
Στο πεδίο των μαχών, το ISIS και το Al-Sham πέρασε πολύ δύσκολες ώρες στην Deir Ezzor  καθώς από τα κύματα βομβαρδισμών σκοτώθηκαν 80 ισλαμιστές στις πόλεις Al-Mayadeen, Abukamaal,  Albulayal στην ανατολική Deir Ezzor.
Η 137η Ταξιαρχία Πυροβολικού μαζί με την 104η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, τις Εθνικές Δυνάμεις Αυτοάμυνας και τους φύλαρχους Shaytat Tribesmen σφυροκοπούσαν τους ισλαμιστές στις Al-Rashidiyah, Al-Jubeileh, Al-Amal, Al-Kanamat, και Al-Haweeqa με αποτέλεσμα 75 ισλαμιστές νεκρούς!
Τέλος, το Ιράκ κάλεσε τη Ρωσία να ολοκληρώσει την στρατιωτική της προσπάθεια καταστροφής του ISIS και αποκατάστασης της κυριαρχίας.
Σύμφωνα με πηγές των υπηρεσιών πληροφοριών, Ρώσοι στρατιωτικοί σύμβουλοι πήγαν στη Βαγδάτη για να συναντηθούν με Ιρακινούς αξιωματούχους για τον περαιτέρω συντονισμό με τις Ιρακινές ΕΔ και τη χρήση του εναέριου χώρου.
Τζιπ θωρακισμένα για να αντέχουν τις νάρκες, κατηγορίας MRAP, έχει στείλει η Ρωσία στη Συρία όπως θα δείτε και στην εικόνα παρακάτω πρόκειται για το Iveco LMV M65 «Lynx”, μετατροπής του Ιταλικού μοντέλου IVECO 65E19WM ειδκά κατασκευασμένο για το ρωσικο στρατό.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του