ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

ΟΥΤΕ ΤΟ 1/5 ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ!
Για άλλη μια φορά υπήρξε πραγματική κοσμοσυρροή σε ομιλία του Α. Τζιτζικώστα. Τον...
υποψήφιο για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας υποδέχθηκαν φίλοι και υποστηρικτές του που είχαν γεμίσει την αίθουσα στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ. «Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε τον Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο κ. Τζιτζικώστας τονίζοντας: «Είμαι υποψήφιος που ξέρω να διεκδικώ. Και είμαι αποφασισμένος να κάνω τη Νέα Δημοκρατία ένα μεγάλο κόμμα. Μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε». Προσδιόρισε μάλιστα τις κινήσεις που θα κάνει για να κερδίσει τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές αλλά και το πώς οραματίζεται την ΝΔ μεγάλη, όπως ο ιδρυτής της Κωνσταντίνος Καραμανλής: «Από την δημοκρατική Δεξιά μέχρι τις παρυφές της πατριωτικής Αριστεράς». Ο κ. Τζιτζικώστας προειδοποίησε εξάλλου, αναφορικά με την αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ: «Ας μην έχουν ψευδαισθήσεις ορισμένοι. Δεν έχουμε άλλο χρόνο. Η βαθιά ανανέωση της παράταξής μας είναι ιστορική ανάγκη. Αλλιώς θα μας ξεπεράσει η ίδια η ζωή».
Μιλώντας με την ιδιότητά του ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, είπε ότι είχε καταφέρει να δημιουργήσει μια μεγάλη κοινωνική συμμαχία που βάζει πρώτο το συμφέρον του πολίτη και μετά όλα τα άλλα. Ενώ αναφερόμενος στην διαδικασία εκλογής προέδρου στη ΝΔ τόνισε: «Τώρα πρέπει να αλλάξουμε το κόμμα. Πρώτα εμείς και μετά όλοι οι άλλοι». 

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του