ΑΚΕΦΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΥΣ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ

ΓΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΤΗ ΝΤΟΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΤΡΑΓΑΚΗ!
Κατέθεσε και επίσημα την υποψήφιότητά του για την κούρσα διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία, ο...
σημερινός πρόεδροςΒαγγέλης Μεϊμαράκης, πριν από λίγο και 24 ώρες πριν τη λήξη υποβολής των υποψηφιοτήτων....«Ξέρω τις δυσκολίες και τις αρνήσεις που νιώθει ο κάθε Έλληνας πολίτης, ακούω προτάσεις που προτείνουν κάποιοι απλώς επειδή θέλουν να αρέσουν» είπε ο κ. Μεϊμαράκης ενώ πρόσθεσε πως δεν πιστεύει «στην ευκολία του συνθήματος, αλλα στην γοητεία της επανεκκίνησης».Ο ίδιος υπογράμμισε πως το βλέμμα της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να είναι προσανατολισμένο σε ένα κυβερνητικό πρόγραμμα για το μέλλον.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του