ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ
Προσπάθεια να μαζέψει τις κακές εντυπώσεις που άφησε για τον ίδιο και τη ΝΔ η παρέμβαση εκτός κειμένου τουΑ. Τσίπρα στη Βουλή, με την οποία "έδειχνε" τον Β. Μεϊμαράκη ως τον εύκολο αντίπαλό του, έκανε πριν από λίγο...
ο σημερινός πρόεδρος της ΝΔ Β. Μεϊμαράκης. Σχολιάζοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης είπε ότι, το προσχέδιο του προϋπολογισμού διαψεύδει την ωραιοποιημένη εικόνα που προσπάθησε να δώσει από του βήματος της Βουλής.
«Οπως όλοι παρακολουθήσαμε ο Τσίπρας προσπάθησε επί μιάμιση ώρα να μας... εξοντώσει λέγοντάς μας πόσο ωραία είναι η κατάσταση που παραλαμβάνει που θα συνεχίσει την πολιτική που εξήγγειλε. Δυστυχώς γι' αυτόν, το προσχέδιο του προϋπολογισμού που κατετέθη, μας προσγειώνει στην πραγματικότητα».
Οπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης η πραγματικότητα είναι ότι έρχονται περικοπές σε συντάξεις, προβλέπεται έλλειμμα - και όχι πλεόνασμα – τόσο για το 2015 όσο και για το 2016 αλλά και αύξηση της ανεργίας και το 2015 και το 2016.
Επισήμανε δε πως η ΝΔ «ως υπεύθυνο κόμμα που εκπροσωπεί την μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη με το ανθρώπινο πρόσωπο και κοινωνικό φιλελευθερισμό χωρίς να έχει σχέση με ακραίες νεοφιλελεύθερες πρακτικές, παραμένει εδώ, ανεξαρτήτως των εσωκομματικών διαδικασιών, για να υπερασπίσει την ανάπτυξη και την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του