ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΣΕ ΚΚΕ: ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΛΑΓΟΣ''...

Με ένα «καρφί» προς το ΚΚΕ ξεκίνησε την ομιλία του το βράδυ της Τετάρτης...
στη Βουλή ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.
«Με είπατε λαγό χθες. Θα φανεί ποιος είναι ο λαγός γιατί με τον Μητσοτάκη ξέρουμε ποιος έκανε κυβέρνηση. Θα το δείξει η ιστορία», είπε κατά την παρέμβασή του στην συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις, ενώ εξήγησε γιατί δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
Ο κ. Λεβέντης απευθύνθηκε στον Αλέξη Τσίπρας, λέγοντας πως έστειλε στο γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου μια επιστολή για εκείνον με εννέα σημεία του κόμματός του, τα οποία αν γινόντουσαν δεκτά, τότε η Ένωση Κεντρώων θα έδινε ψήφο εμπιστοσύνης. Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «αγνοώντας εμένα δεν αξιοποιήσατε μία μεγάλη ευκαιρία να εξαλείψετε κάποιες παθογένειες που υπάρχουν στο πολιτικό σύστημα».
Ο κ. Λεβέντης αναφέρθηκε εκ νέου και στον ισχυρισμό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάνω από 1.000 συμβούλους και ότι το κόστος για κάθε βουλευτή είναι 18.000 ευρώ μηνιαίως.

«Έχετε 145 βουλευτές και έχετε και 5 συμβούλους ο καθένας, οπότε το κόστος για κάθε βουλευτή είναι κάνα 18άρι χιλιάδες», είπε και πρόσθεσε: «Δεν τολμήσατε να πείτε λέξη για την απλή αναλογική και κυβερνάτε με το μπόνους των 50 εδρών, όπως ο Παπανδρέου και ο Καραμανλής».

Στη συνέχεια επιτέθηκε εκ νέου στον πρωθυπουργό τον οποίο και κάλεσε να ζητήσει συγγνώμη από τη νεολαία που τον πίστεψε.

«Σε μία νύχτα στις 12 Ιουλίου προδώσατε όσους πίστεψαν σε εσάς. Μία συγνώμη δεν δικαιούνται όλοι αυτοί οι νέοι που σας στήριξαν;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του