ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ''ΚΟΨΙΜΟ'' ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ...

Μεγάλη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στη Νέα Δημοκρατία η απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής...
της ΝΔ να απορρίψει την υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη για λίγα λεπτά καθυστέρηση.Έντονη ήταν και η αντίδραση του πρώην υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου ο οποίος σχολίασε την απόφαση της ΚΕΦΕ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Σε ανάρτησή του στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Παρασκευήςο κ. Αρβανιτόπουλος έγραψε πως είναι λάθος ο αποκλεισμός της υποψηφιότητας του κ. Γεωργιάδη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η τυπολατρία επικράτησε του δημοκρατικού πλουραλισμού».
«Λάθος ο αποκλεισμός της υποψηφιότητας του Α. Γεωργιάδη. Η τυπολατρία επικράτησε του δημοκρατικού πλουραλισμού», ήταν το tweet του κ.  Αρβανιτόπουλου.
Το tweet του κ. Αρβανιτόπουλου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του