ΡΩΣΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ...

Η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη έχει αποτραπεί, αλλά το ζήτημα της μη βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους ...
παραμένει δήλωσε σήμερα ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ, προειδοποιώντας ότι η παγκόσμια οικονομία ακόμη εξακολουθεί να αγωνίζεται για να ανακάμψει από τις πρόσφατες αναταράξεις των αγορών.

"Οι παγκόσμιοι ρυθμοί ανάπτυξης παραμένουν αναιμικοί, η αμερικανική οικονομία αναπτύσσεται - αλλά σε πιο αργό ρυθμό από τις ελπίδες των ειδικών. Ο ρυθμός ανάπτυξης στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι σχεδόν μηδενικός. Και παρότι ο κίνδυνος της εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη απετράπη προς το παρόν, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει βρεθεί λύση στο ελληνικό πρόβλημα", τόνισε ο Ρώσος πρωθυπουργός σε ομιλία του στο διεθνές επενδυτικό φόρουμ στην ρωσική πόλη Σότσι.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του