FRAPORT : ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ...

...ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ...
 Αισιόδοξος ότι η συμφωνία για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια της Ελλάδα μπορεί να υπογραφεί εντός των επόμενων...
τριών έως έξι μηνών εμφανίστηκε, σύμφωνα με το Reuters, ο εκτελεστικός διευθυντής της γερμανικής εταιρείας Fraport.
Σε δηλώσεις του την Τετάρτη ο  Στέφαν Σούλτε είπε πως η εταιρεία του βρίσκεται σε «εντατικές συζητήσεις με την Ελλάδα»Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων, ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης δήλωσε τον Αύγουστο ότι η συμφωνία, ύψους 1,2 δισ. Ευρώ, θα ολοκληρωθεί τον Μάρτιο.
Η Ελλάδα επέλεξε την Fraport και τον ενεργειακό όμιλο Κοπελούζο, όπως τονίζει μεταξύ άλλων το Reuters, ως τον προτιμητέο επενδυτή για τη λειτουργία 14 αεροδρομίων σε τουριστικούς προορισμούς, συμπεριλαμβανομένων της Κέρκυρας και της Σαντορίνης, στα τέλη της περασμένης χρονιάς.«Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικοποιήσεις από την έναρξη της κρίσης», υπογραμμίζεται στο δημοσίευμα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του