ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΗΣ NASA!!! Αποχαρακτηρισμένα Έγγραφα αποκαλύπτουν την Γενοκτονία με τους ψεκασμούς!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

nasa1


Ο Δρ Rowland δουλεύει στη “NASA, στο “Εργαστήριο Διαστημικού Καιρού”.
Σε περσινό άρθρο του, έχει παρουσιάσει επίσημα έγγραφα, όπου το Κοινοβούλιο της ΕΕ, τόνισε την διενέργεια ψεκασμών και την σύνδεσή τους με το HAARP, που είναι ένα όπλο τροποποίησης του καιρού και, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς .
nasa2
 Tα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση διεξήγαγε δοκιμές με δηλητηριώδες αέριο.

Ακόμη, αποκαλύπτει αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA, η κυβέρνηση των ΗΠΑ διεξήγαγε δοκιμές ψεκασμών με δηλητηριώδες αέριο επί του πληθυσμού των ΗΠΑ, στις δεκαετίες του ’60, ’70 και του ’80.

iokh.gr

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του