OI 7 ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ...

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο ευρωβουλευτής του Κινήματος Γιώργος Γραμματικάκης παρέστησαν...
το βράδυ της Παρασκευής στη βράβευση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας των επτά σοφών της Κοσμολογίας στο Μέγαρο Μουσικής. Ο διεθνούς φήμης αστροφυσικός Σταμάτης Κριμιζής και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του 2ου Διεθνούς Συμποσίου για την Κοσμολογία, κάλεσαν στην Ελλάδα επτά από τους πιο διακεκριμένους αστροφυσικούς και κοσμολόγους του κόσμου.
Τον Σταμάτη Κριμιζή και το Γιώργο Γραμματικάκη ενώνει όχι μόνο η αγάπη τους για τα μυστικά του σύμπαντος αλλά και η σχέση τους με το Ποτάμι και το Σταύρο Θεοδωράκη.
Ο Γιώργος Γραμματικάκης είναι ο πρώτος σε σταυρούς ευρωβουλευτής του Ποταμιού και ο Σταμάτης Κριμιζής, διαστημικός ερευνητής της ΝΑΣΑ και μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, είχε τιμήσει πέρυσι τέτοιον καιρό την Ημερίδα της Επιτροπής Διαλόγου του Ποταμιού στο ίδρυμα Κακογιάννη με την εναρκτήρια ομιλία του.









Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του