Ενταλμα σύλληψης μεγαλοεπιχειρηματία! Ακόμη και οι υπουργοί του Τσίπρα έχουν βγει από τα ρούχα τους




Σύλληψη μεγαλοεπιχειρηματία με εντολή Μαξίμοy
Σε επικοινωνιακή αντεπίθεση περνάει η κυβέρνηση καθώς εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης μεγαλοεπιχειρηματία ο οποίος αιφνιδίως διαφεύγει στο εξωτερικό για λόγους υγείας!
Το ένταλμα για την σύλληψη του μεγαλοεπιχειρηματία έρχεται να προκαλέσει επικοινωνιακό πάταγο ενόψει των αποκαλύψεων της Κυριακής καθώς εβδομαδιαία εφημερίδα ετοιμάζει 8σέλιδο-φωτιά με ντοκουμέντα που δεν επιτρέπουν αμφισβήτηση και τα οποία θα προκαλέσει σάλο.
Την ώρα που ματώνουν όλες οι επαγγελματικές ομάδες με την χυδαία φορολογική καταιγίδα η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει στην αντεπίθεση μέσω της Δικαιοσύνης η οποία για την ώρα παρουσιάζεται μεγαλόψυχη για συγκεκριμένους μεγαλοκαρχαρίες και εμφανίζεται να στοχοποιεί με εμμονικό τρόπο λάθος πρόσωπα. Ακόμη και κάποιοι από τους υπουργούς του Τσίπρα έχουν βγει από τα ρούχα τους με τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της διαπλοκής και την ανοχή που δείχνει η
κυβέρνηση απέναντι σε εκείνους που αποακαλούσε νταβατζήδες. Μάλιστα σε κάποιους από δαύτους μοιράζει εκατομμύρια ευρώ μέσα από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ. Ο κόσμος τόχει τούμπανο και ο αρμόδιος υπουργός περηφανεύεται για την απορροφητικότητα.

Στο τέλος της μέρας καταλήγουν να φορολογούν τα συνήθη υποζύγια την στιγμή που μια χούφτα φαύλοι μηντιάρχες για παράδειγμα χρωστάνε κοντά στα 2 δις ευρώ σε θαλασσοδάνεια.

Μέρηση της κοινής γνώμης αποκαλύπτει πως 57% των Ελλήνων θεωρούν πολιτικά ψέμματα τα όσα έλεγε προεκαλογικά ο Αλέξης Τσίπρας και η κοινωνική οργή διογκώνεται. Ακόμη και το Κόκκινο έδωσε τη είδηση του ταλαίπωρου πολίτη ο οποίος πίστεψε το Κίνημα δεν πληρώνω και τώρα κινδυνέυει να χάσει το σπίτι του.

Η λάβα που ξερνάει η λαική οργή έχει ανάγκη μιας επικοινωνιακής απάντησης μόνο που στην προκειμένη περίπτωση η ασυλία του συγκεκριμένου μεγαλοεπιχειρηματία κάνει ακόμη και τα τσιμέντα να τρίζουν από γέλιο και αγανάκτηση για την Δικαιοσύνη στην Κολομβία των Βαλκανίων.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του