ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΒΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ...


...ΕΚΤΑΚΤΟ...
Την άμεση σύγκληση των αρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών πρότεινε ...
ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης προκειμένου να υπάρξει ακρόαση και διάλογος με τους επαγγελματικούς φορείς που πλήττονται από τα κυβερνητικά σχέδια για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Η πρόταση διατυπώθηκε κατά την συνάντηση που είχε νωρίτερα σήμερα ο κ. Βούτσης με εκπροσώπους της ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, των αγροτών κ.α. στους οποίους επισήμανε ότι «από την δική σας την πλευρά θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι η συζήτηση θα ξεκινήσει από μηδενική βάση».

«Από την πλευρά της κυβέρνησης μπορεί να εξηγηθεί ότι η συζήτηση γίνεται στην βάση ενός συγκεκριμένου πλαισίου. Σε κάθε περίπτωση όμως πρέπει να γίνει ουσιαστικός διάλογος για να μην αισθάνεται κανείς ότι βρίσκεται σε ομηρία», ανέφερε.

Η πρόταση του Προέδρου αφορά τις επιτροπές Παραγωγής και Εμπορίου και Κοινωνικών υποθέσεων όπου θα κληθούν οι εκπρόσωποι όλων των επαγγελματικών φορέων για να συζητήσουν όλα τα «καυτά» ζητήματα του ασφαλιστικού και φορολογικού.

Αποσκοπεί στην εκτόνωση της έντονης δυσφορίας που επικρατεί στους κόλπους των εργαζομένων και στον απεγκλωβισμό του Μεγάρου Μαξίμου που μέχρι αυτή την στιγμή αδυνατεί να χειριστεί την μεγαλύτερη κοινωνική αμφισβήτηση. Ωστόσο, προς αποφυγήν συγκρίσεων των δικών του επιδιώξεων με αυτές τις προκατόχου του κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι «η Βουλή δεν είναι κυβερνώσα» για να λύσει τα προβλήματα των εργαζομένων για να εισπράξει την απάντηση από τους συνδικαλιστές «μπορείτε όμως να καταψηφίσετε και να μην περάσουν τα νομοσχέδια».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του