Ο Τσίπρας τρέμει την αξιολόγηση!






ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΕ ΡΟΛΟ... ΑΘΩΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2015


«Πρέπει να κλείσει το συντομότερον δυνατόν η αξιολόγηση. Δεν πρέπει να υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις» είπε χθες ο πρωθυπουργός στους συνεργάτες του σχολιάζοντας τις πληροφορίες από τις Βρυξέλλες που εμφανίζουν την Αθήνα να έχει παρουσιάσει μία πρόταση με ασαφή στοιχεία ως προς το ασφαλιστικό.


Είναι γεγονός πως η κυβέρνηση γνωρίζει ότι όσο το θέμα της αξιολόγησης παραμένει σε εκκρεμότητα τόσο η ίδια θα έχει απέναντί της πολλά μέτωπα, κάτι που δεν την εξυπηρετεί πολιτικά και συντηρεί και τα σενάρια εκλογών παρά το γεγονός ότι διαψεύδονται επανειλημμένως.


Το Μαξίμου ωστόσο εμφανίζει μία άλλη άποψη και επαναλαμβάνει πως ενώ οι θεσμοί έχουν στα χέρια τους την πρόταση Κατρούγκαλου για ασφαλιστική μεταρρύθμιση από τις αρχές του χρόνου ακόμη δεν έχουν πει με σαφήνεια στην διάρκεια της διαπραγμάτευσης τι περιμένουν από την ελληνική πλευρά.

Η κυβέρνηση κατ’ επανάληψη υπαινίσσεται πως οι θεσμοί προκαλούν τεχνητές καθυστερήσεις –εξαιρώντας από αυτήν την πρακτική την Κομισιόν- και αφήνει να εννοηθεί ότι είναι και πάλι το ΔΝΤ εκείνο που μπλοκάρει την πρόοδο της αξιολόγησης επιμένοντας σε μία γραμμή αυστηρής λιτότητας.

«Η μπάλα πλέον είναι στο γήπεδο των θεσμών» δήλωσε χθες η κυβερνητική εκπρόσωπος, Ολγα Γεροβασίλη τονίζοντας ότι οι όποιες διαφορές μπορούν να γεφυρωθούν με δεδομένο ότι η ελληνική πλευρά τηρεί το γράμμα της συμφωνίας.

Τι θα πει σήμερα στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός;



Read more: http://www.cnn.gr/news/politiki/story/21115/h-kathysterisi-sto-kleisimo-tis-axiologisis-kaiei-tin-kyvernisi#ixzz3zkTnxkLj

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του