ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ “ΞΕΒΡΑΚΩΣΟΥΝ” ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!” ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ; (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

epeisodia3
Χθες για μια ακόμη φορά έπιασαν δουλειά τα έμμισθα “εργαλεία” του συστήματος: Φωτιές, δακρυγόνα και καπνοί από ρίψη μολότοφ είναι η εικόνα που παρουσίαζε για μια ακόμη φορά η πλατεία Συντάγματος.Τα ερωτηματικά παραμένουν για όλους αυτούς τους αληταράδες με τις κουκούλες που κάθε φορά που ο Λαός αυθόρμητα διαδηλώνει, πετάγονται-πληρωμένοι εγκάθετοι-και διαλύουν τις πορείες.Αυτό που απαιτείται να γίνει άμεσα(από τη στιγμή που το αστυνομικό κράτος υποθάλπει τους ταραχοποιους)είναι πατριώτες να τους βουτήξουν, να τους ξεβρακώσουν και να τους βγάλουν τις κουκούλες.


“Δείτε αυτές τις φωτογραφίες με ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι από τα χθεσινά επεισόδια. Πληρώνουν καλά απ ότι φαίνεται οι Πρεσβείες. Πάει γόνατο το nike και το north face! Ίδιο ντύσιμο, ίδιο στυλ… ”

Κ.Σ

Τυχαίο;;; Δε νομίζουμε!

epeisodia1epeisodia2epeisodia3epeisodia4
Αναγνώστης του “Makeleio.gr” μας έστειλε αυτό το e-mail μαζί με αυτή την φωτογραφία: 
“Πάρτε αυτήν τήν φωτογραφία πού σας στέλνω καί δώστε την στούς μ@λ@κες ανίκανους μπάτσους πού δίνουν εντολές στα ΜΑΤ μήπως και μάθουν μπορούν να πιάσουν τα αναρχοάπλυτα σκουπίδια και μάθουμε ποιοί κρύβονται κάτω από τις κουκούλες…”
 Σας ευχαριστώ
Αξιωματικός ΛΣ εα
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ
ΣΗΜΕΡΑ
Παλουκοφόροι κρατικοδίαιτοι αριστεριστες και αναρχικοί επιτέθηκαν σε μπλοκ των αγροτών στο Σύνταγμα

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του