Ένωση Κεντρώων σε Τσίπρα: Ζητήστε συγγνώμη και παραιτηθείτε


590 7f2004c27e31e020268855824d8712cf

Τις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις για το ασφαλιστικό σχολίασε η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωση που εξέδωσε, ζητώντας από τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να βοηθήσει τους Έλληνες και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα ψέματα που είπε. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:



«Οι λανθασμένες τακτικές του Σύριζα και ειδικά τα τραγικά ψέματα που άκουσε ο Ελληνικός λαός, τον οδήγησαν στους δρόμους για άλλη μια φορά. Κ. Τσίπρα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βοηθήσετε τους Έλληνες, ζητώντας δημόσια συγγνώμη για τα ψέματα που είπατε, λέγοντας αλήθειες για την αδυναμία σας να κυβερνήσετε τον τόπο και εν συνεχεία να παραιτηθείτε αμέσως προς τη δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης που σίγουρα θα εργαστεί σύσσωμη από την πρώτη μέρα για το καλό των πολιτών. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για επικοινωνιακές φανφάρες. Ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του