Μέρκελ: Ότι πουν οι θεσμοί, Αλέξη-Θεσμοί: δεν κάνουμε πίσω σε τίποτα

1-format43Παρά την 
μεγαλειώδη χθεσινή συγκέντρωση και το ξεσηκωμό του ελληνικού λαού Μέρκελ και Θεσμοί δεν πτοήθηκαν. Η καγκελάριος στο αίτημα του πρωθυπουργού για χαλάρωση των απαιτήσεων των δανειστών και να συντομεύσει η αξιολόγηση απάντησε: «ότι πουν οι Θεσμοί Αλέξη».


Την ίδια ώρα οι υπουργοί Γ. Κατρούγκαλος και Γ. Σταθάκης εισέπρατταν από τους εκπροσώπους των δανειστών ένα ΟΧΙ στα αιτήματά τους να δεχθούν χαλάρωση των απαιτήσεών τους.

Ο υπουργός Εργασίας επικαλέστηκε πρώτος τον ξεσηκωμό του κόσμου και ζήτησε από το κουαρτέτο να μειώσει τις απαιτήσεις του γιατί ο κόσμος θα επαναστατήσει. Το κουαρτέτο του απάντησε ότι η αντίδραση του λαού είναι δικός σας θέμα και όχι δικό μας.

Την μεγαλειώδη συγκέντρωση θέλησε να εκμεταλλευθεί και ο Γ. Σταθάκης μιλώντας με το κουαρτέτο για τα κόκκινα δάνεια και τους πλειστηριασμούς.

Σταθάκης: Βλέπετε οι φτωχοί στην απελπισία τους έχουν επαναστατήσει. Πρέπει να κάνουμε κάτι γι΄ αυτούς οπωσδήποτε.

Βελκουλέσκου: Δεν το συζητάω καν.

Τη θέση του για να επικαλεστεί στο κουαρτέτο την μεγαλειώδη συγκέντρωση ο κ. Κατρούγκαλος νωρίτερα την είχε συζητήσει με τον υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη και είχε πάρει το ΟΚ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η κυβέρνηση αισθάνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο και με την επιστροφή του πρωθυπουργού από το Λονδίνο – όπως μας έλεγε πηγή του Μαξίμου – θα ληφθούν αποφάσεις.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του