ΜΕ ΒΑΡΥ …ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!!


Γράφει ο Κ.Π.
«Ζητώ για πολλοστή φορά συγνώμη από τον
ελληνικό λαό που εμπιστεύθηκα τον Τσίπρα»
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ
Ακούγοντας το ιστορικό στέλεχος της αριστεράς να ζητάει συγνώμη από τον ελληνικό λαό, αναρωτήθηκα...
τι να σκέφθηκαν οι 200 και πλέον χιλιάδες Έλληνες, που με την ψήφο τους τον έστειλαν στην Ευρωβουλή, αλλά και όλος ο ελληνικός λαός. Ακόμη τον Νίκο Βούτση πρόεδρο της βουλής να δηλώνει: «φλερτάραμε με πολλές πολιτικές αυταπάτες…»

Τι έφταιξε άραγε και πήγε στραβά ο «θρίαμβος» του ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ με μια «παρά φύση» συνεργασία διακυβέρνησης της χώρας; Είπαν πολλά ψέματα και κέρδισαν τις εκλογές η ως πρωτοετής της ιατρικής βαφτίστηκαν γιατροί και έδωσαν λάθος συνταγή με λάθος …φάρμακα; Αποτέλεσμα, η κυβέρνηση να πάθει βαρύ «εγκεφαλικό» μη αναστρέψιμο με βαρύτατες βλάβες στον εγκέφαλο!

Αυτή τη στιγμή όλες οι κοινωνικές τάξεις βρίσκονται στο πεζοδρόμιο. Επιστήμονες, αγρότες βιοτέχνες, ένστολοι αλλά και κάθε κοινωνική τάξη. Σήμερα δεν υπάρχει Έλληνας που να μην διαμαρτύρεται εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής και να μην πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τον εξαπάτησε με τα όσα του υποσχέθηκε. Για πρώτη φορά μάλιστα στην ιστορία των διαδηλώσεων, αστυνομικοί να κάνουν συμβολική κατάληψη του ασφαλιστικού τους ταμείου.

Με δυο λόγια όλος ο ελληνικός λαός είναι στα κάγκελα. Βλέποντας όμως σήμερα τι πρωί στο ΜEGA τον Στ. Παππά, πατέρα του υπουργού επικρατείας Νίκου Παππά να υπερασπίζεται το έργο της κυβέρνησης και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε την Ευρώπη, άλλαξα κανάλι για να μην σπάσω την τηλεόραση. Πατέρας είναι, βεβαίως να υπερασπιστεί το παιδί του, αλλά όχι και να μας δουλεύουν!!!!!

Γεγονός είναι ότι ο Νίκος Παππάς δεν είναι μόνο το alter ego του Τσίπρα, αλλά και κυρίαρχος του παιχνιδιού. Αυτό το γνωρίζουν όλοι, ότι καμία απόφαση δεν υλοποιείται εάν δεν έχει την εγκρισή του(δείτε ΕΣΡ κλπ). Δυστυχώς το ψέμα, οι λάθος συνταγές, οι «ουσίες» που πότισαν το λαό και οι πικάντικές «γεύσεις» που προσέφεραν στον κόσμο για την αναρρίχηση στην εξουσία, ήταν υπερβολική σε δοσολογία, με αποτέλεσμα το βαρύ …εγκεφαλικό της κυβέρνησης. Αγροτικό, ασφαλιστικό και προσφυγικό θα ενταφιάσουν την πρώτη φορά «παρά φύση» συγκυβέρνηση!!!

Τώρα οι βλάβες είναι μη αναστρέψιμες. Αλλά και αν ακόμα ο εγκέφαλος φέρει κάποια μικρή βελτίωση θα είναι πρόσκαιρη. Σύντομα θα πάψει να λειτουργεί, και η κυβέρνηση θα πέσει σε …κώμα(!). Μόνο μαζί της, να μην πέσει και ο ελληνικός λαός. Στο μέλλον ας είναι πιο προσεκτικός με την ψήφο του, «και να κρατάει μικρό καλάθι όταν ακούει για πολλά …κεράσια από τους πολιτικούς».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του