ΝΕΑ ΦΕΚ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ...

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι διορισμοί στο Δημόσιο με βάση τον περιβόητο «νόμο Κατρούγκαλου», τη στιγμή ...
που το Ασφαλιστικό που προωθεί ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Κατρούγκαλος έρχεται να ισοπεδώσει και να αφανίσει ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους κατεβάζοντάς τους στον δρόμο και πυροδοτώντας κοινωνική αναταραχή.

Ηδη με τον νόμο αυτό έχουν τακτοποιηθεί περί τους 7.500 δημοσίους υπαλλήλους που είχαν απολυθεί ή τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, καθώς και 1.500 δημοτικοί υπάλληλοι των οποίων οι συμβάσεις είχαν λήξει, επιστρέφοντας ως μόνιμοι σε προσωποπαγείς θέσεις, δηλαδή σε θέσεις που συστήνονται αποκλειστικά για λογαριασμό τους και για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, αυξάνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο τις δημόσιες δαπάνες. Πρόκειται για την ευλαβική υλοποίηση της μόνης προεκλογικής δέσμευσης του ΣΥΡΙΖΑ περί επανασύστασης του κράτους, με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως και τη Διαύγεια να κατακλύζονται σε καθημερινή βάση από υπουργικές αποφάσεις βολέματος ημετέρων, κόντρα στην οικονομική κατάσταση της χώρας και στις δεσμεύσεις της προς τους δανειστές.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του