ΚΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΜΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!


ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ
Παρά τις αντιδράσεις τα φαινόμενα οικογενειοκρατίας συνεχίζονται και με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με νέο περιστατικό διορισμού να προκαλεί αντιδράσεις...
Μετά την αποκάλυψη της τοποθέτησης του πρώην πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου στη θέση του προέδρου της Αττικό Μετρό ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι ο αδερφός του κ. Μυλόπουλου, Νικήτας Μυλόπουλος, έχει διοριστεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

«Η γυναίκα του Καίσαρα θα πρέπει όχι μόνο φαίνεται αλλά είναι και τίμια» είπε ο βουλευτής της ΕΚ Μάριος Γεωργιάδης τονίζοντας πριν αναφερθεί στον διορισμό του αδερφού του κ. Μυλόπουλου ότι «συνεχίζονται οι διορισμοί των στενών φίλων και συγγενών του ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον νέο πρόεδρο του Αττικό Μετρό τον ρώτησε «εάν είναι συγγενικό του πρόσωπο ο κ. Μυλόπουλος που πρόσφατα διορίσθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης;».

«Είναι αδελφός μου, αλλά δεν έκανα εγώ τον διορισμό του» , απάντησε ο κ. Μυλόπουλος για να του επισημάνει ο βουλευτής «πως δεν είπα ότι τον διορίσατε εσείς, η κυβέρνηση τον διόρισε όπως και εσάς και αυτήν κρίνω».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νικήτας Μυλόπουλος, ήταν καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης διορίστηκε τον Δεκέμβριο του 2015 και κατέχει την θέση του Προέδρου του Δ.Σ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του