ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
Αποφασισμένοι για όλα δείχνουν οι αγρότες που σήμερα το πρωί στις 11 κορυφώνουν τις κινητοποιήσεις τους κατά του σχεδίου της ασφαλιστικής...
μεταρρύθμισης, με το μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο που έχουν προγραμματίσει στην πλατεία Συντάγματος.

Πρόγευση της σημερινής διαδήλωσης ήταν η χθεσινοβραδινή κινητοποίηση, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 10.000 αγρότες, αλλά και εργαζόμενοι από άλλους κλάδους.

Οι αγρότες εμφανίζονται αποφασισμένοι να μην κάνουν σε τίποτα πίσω στις αξιώσεις τους για την πλήρη απόσυρση των ασφαλιστικών μέτρων που προτείνει η κυβέρνηση, προκειμένου να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου.

Από χθες αρκετά μέλη των μπλόκων που συμμετέχουν στην «κάθοδο» των τρακτέρ στην πρωτεύουσα πρότειναν να παραμείνουν στην Αθήνα ακόμα και επ' αόριστον κατασκηνώνοντας στην πλατεία Συντάγματος μέχρι η κυβέρνηση να αποσύρει την πρότασή της για το ασφαλιστικό.

Νέο συλλαλητήριο στις 11 το πρωί στο Σύνταγμα

Κλειστό αναμένεται να είναι και σήμερα από νωρίς το πρωί το κέντρο της Αθήνας. Αγρότες από την Αττική, την Κορινθία, την Κρήτη, τη Στερεά Ελλάδα και τη Θεσσαλία αναμένεται να συρρεύσουν στην πλατεία Συντάγματος στις 11 το πρωί, οπότε έχει προγραμματιστεί το νέο μεγάλο παναγροτικό συλλαλητήριο.

Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί μεγάλη κινητοποίηση από το ΠΑΜΕ στην Ομόνοια με τους διαδηλωτές να κατευθύνονται προς την πλατεία Συντάγματος, όπου θα ενωθούν με τους αγρότες.

Εκατοντάδες ήταν οι αγρότες από την Κρήτη που διάλεξαν χθες το βράδυ να διανυκτερεύσουν στην πλατεία Συντάγματος που έστησαν ένα πρόχειρο καταυλισμό με αντίσκηνα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΑΠΟ ΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΕΚΡΗ. «ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ». Ο ΣΠΙΟΥΝΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, Ο ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ. ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Με τρεις σφαίρες στο κεφάλι ο Ασημακόπουλος Κωσταντίνος! Δολοφόνησαν απόψε στην Ηλιούπολη τον υπαρχηγό του "σκληρού της νύχτας" Γιώργου Μοσχούρη.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ H σύζυγος του Γιάννη Μαντζουράνη εισηγήτρια στο ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες; Η έμπειρη ρεπόρτερ Νεφέλη Λυγερού με την βοήθεια του Γιώργου Πετρίδη αποκαλύπτει την συναρπαστική ζωή του